Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Includowanie Tabelki Status, Z Innego Adresu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć, potrzebuje pomocy, jak zrobić tak, aby tabelka status była na hostingu, i czytała mi tabelke z WebServa, ponieważ hostingi nie czytają statusu serwerów

Hamachi itp, więc chciałem zrobić tak, aby wrzucić stronke na hosting pod linkować stronki i zrobiłem to, lecz chciał bym

aby np widać było status. na hostingu, czytając tą tabelke z WebServ :)

To jest ukryta treść, proszę

może jakoś pod includować czy cuś, aby czytało mi to z domeny: http://5.2.145.182:8080/'>http://5.2.145.182:8080/ i status był widoczny na domenie metinariax.pl a ta tebelka czytana z http://5.2.145.182:8080

z góry dzięki za pomoc, myślę że to jest banał, lecz ja nie ogarniam tego, a wy tak, więc czekam, za pomoc każdy otrzyma + lub - jak kto woli :P

czytałem , że trzeba zmienić chyba coś w php.ini

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Na hostingu zewnetrznym NIGDY nie polaczysz sie z serwerm bo to tak samo jak bys podal swoje wewnetrzne ip chyba ze masz lepszy hosting z dostepem do SSH i zainstalujesz na nim hamachi i dojdziesz do swojej sieci

29105455.jpg
Opublikowano

chyba mnie źle zrozumiałeś, mi chodzi o to, żeby tak jakby część strony gdzie status jest na na WebServ czyli tam,

gdzie normalnie status działa, dać jakby hmmm takie lustro aby ciągło status z Stamtąd o to mi chodzi,nooo że z 5.2.145.182 bierze tylko część i jakby tak z z tej strony pobiera tylko część, jakby no... :P

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

a ja słyszałem, że można brać includy z zewnętrznego serwera, czyli dane bierze z 5.2.145.182:8080 gdzie jest połączona z sieciami.

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Powiem Ci tyle

Jeżeli chcesz stronkę na hostingu to raczej no-hamachi.

Hamachi+Hosting = Nic.

To jakby hamachi musiałoby się połączyć z hostingiem

Łapiesz?

Opublikowano

bez mózgi głupie !

mi chodzi o to, że jakby brało mi fragment strony ze strony hamachi i brało wszystko ze strony hamachi, takie przekierowanie, że na hostingu było by pusto, a ten fragment strony brało by mi z hamachi, przez includa, coś takiego..

jezu to takie trudne do zrozumienia ?

już kiedyś tak robiłem, a wy dalej swoje.... :P

Edit.

Jeżeli kogoś obraziłem tym postem, to przepraszam, nie była to taka obraza, lecz tylko dla żartów. :)

Jestem bardzo wdzięczny, że jest jakieś zainteresowanie moim tematem i ktoś stara się mi pomóc,

są też spamerzy, jak kolega niżej... przypominam ci, że jeżeli kogoś raportuje nie piszesz tego !

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Hostingi nie mają szansy na wyłapanie / znalezienie Twojej strony hostowanej pod Hamachi !!!!

Zrozum to że Twoja stronę będą widzieć tylko ludzie podłączeni do sieci hamachi.

Hosting nie ma możliwości podpięcia się pod Twoja siec hamachi w celu wyłapania strony.

Szukam grafików, questerów Metin2, koderów www, skrypterów, programistów visual c++, c++.
Techników od bazy danych, systemów linuksowych( głównie FreeBSD).

[email protected] - > Pisać - > Rozpatrzę propozycje :)

Opublikowano

dobrze, wiem, ale ja myślałem coś takiego, że hmm dobra nie ważne, proszę zamknąć temat.

wymyśliłem taką rzecz, lecz ona chyba nie zadziałała by w praktyce :)

dzięki Adi i innym, która usiłowała mi pomóc.

pozdrawiam

|<|®Krzysztofa®|>|

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...