Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Super Bot Klon X6 Postaci Exp Bot

Clubers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio w m2 widze cały czas boty ktore expia a wiec wyglada to tak jest 6 postaci maja takie dziwne nicki np yhgf84gh i wszystkie postacie biegaja obok siebie jedna obok drugiej

szukam tego bota jezeli ktos ma prosił bym o link.

Dam - albo +

Opublikowano

NIE MA TAKIEGO BOTA ... Te boty lataja na tych samych kordach i maja podobne nicki dlatego sie wydaja ze to klony...

Do zamkniecia

Metin2.Co.Kr

Kupie ! ;

Ku Czar. Ostrze

Pomoc Smoka ;

Fms +6 - 9 Kd Pod Expa ( najlepiej +5 )

Oz Błogo, Czarowana Zbroja

Zbroje Dla Sury ( Mistyczna, Mglista, Twarzy Ducha, Duchowa ) +0 - 6 + Pz + Defa +5

Branze Z Bialego Zlota + 1,5k - 2k Pz

Srebrny Naszyjnik + 1,5k - 2k Pz

Skorzane / Drewniane Buty + 1,5k - 2k Pz

Nick ; Spok0jnyWP

Lvl ; 47 +

Koń ; Bojowy ( 12 lvl )

Nick ; Nerw0wyBuff

Lvl ; 26

Koń ; Brak

JINNO !

Aktualizacja; 5 Sierpnia 2011

Opublikowano

Co do zakniecia najlepiej sam sie zamknij nie znasz sie na rzeczy a kordy nie maja tu nic do tego zanim cos napiszesz zastanow sie kilka razy po pierwsze nie sa to klony bardzo dobrze o tym wiem napisałem ze tak to tylko wyglada moze wkoncu ktos by sie wypowiedział na temat tego bota bo juz kilka takich tematow było i kazdy do zamkniecie pytanie tylko dla czego moze andrzejt17 wypowie sie na ten temat po drugie mowisz ze taki bot nie istnieje jak moze nie istniec jak widziałem kilka razy i poprzedni user wypowiedział sie w moim poscie ze tez widział pytał o tego bota i zero odpowiedzi zawsze jest to samo niech ktos sie wkoncu konkretnie wypowie na ten temat.

Opublikowano

Bo te boty Ci nie odpowiedzą hahaha :D UP dobrze gada a Ty się koleś nie rzucaj. Idźcie się dalej botów pytać na czym bocą. hahaha

Jak na razie do takiego bota żaden polak nie ma dostępu <_<

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

te twoje x6 klon to po prostu Chiński Farmbot ale jest on płatny tak samo jak EasyMetin2.

Chinski 240h 10zl tlyko ze np. Włączysz 2 postacie to czas idzie 2 razy szybciej itp :P

Lepiej Em kupić i mieć spokój na cały miesiąc

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Witam ostatnio w m2 widze cały czas boty ktore expia a wiec wyglada to tak jest 6 postaci maja takie dziwne nicki np yhgf84gh i wszystkie postacie biegaja obok siebie jedna obok drugiej

szukam tego bota jezeli ktos ma prosił bym o link.

Dam - albo +

Sa to boty Chiniskie nie odpisza bo cie nie rozumia ani do pt nie wezma oni zbieraja kase i sellaja :)B)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

to jest EM2 tylko że jest załączone kilka kont na jednym kompie albo na kilku ustawione są kolo siebie żeby latały Jezu

dlaczego tacy ludzie się rodzą nie mogą pomyśleć :D

jeżeli nie wiesz jak zrobić aż 6 botów ja ci pokarze

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...