Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Konta Sbot !

Silkroad29

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam na sprzedaż całe konto sbot czyli 2 sloty,konto oczywiście old customer aktywne do 10.09.2010r 2 konto też old customers aktywne bylo do 07.07.10r cena jaka mnie interesuje to 300silkow za obydwa konta sbot.1 konto sbot 150 silkow.Przy Zakupie 2 sbot dozuce 100 glaviera na Hercules Sprzedaż może oczywiście odbyć się po przez Allegro.pl więcej informacji udzielę pod nr gg 28485678

Bazzoka.png
Opublikowano

Witam posiadam na sprzedaż całe konto sbot czyli 2 sloty,konto oczywiście old customer aktywne do 10.09.2010r 2 konto też old customers aktywne bylo do 07.07.10r cena jaka mnie interesuje to 200silkow za obydwa konta sbot.1 konto sbot 150 silkow.Przy Zakupie 2 sbot dozuce 100 glaviera na Hercules Sprzedaż może oczywiście odbyć się po przez Allegro.pl więcej informacji udzielę pod nr gg 28485678

Możliwość płatności przez paypal

Bazzoka.png
Opublikowano

Witam posiadam na sprzedaż całe konto sbot czyli 2 sloty,konto oczywiście old customer aktywne do 10.09.2010r 2 konto też old customers aktywne bylo do 07.07.10r cena jaka mnie interesuje to 200silkow za obydwa konta sbot.1 konto sbot 150 silkow.Przy Zakupie 2 sbot dozuce 100 glaviera na Hercules Sprzedaż może oczywiście odbyć się po przez Allegro.pl więcej informacji udzielę pod nr gg 28485678

Możliwość płatności przez paypal oraz PaySafeCard

Bazzoka.png
Opublikowano

Witam posiadam na sprzedaż całe konto sbot czyli 2 sloty,konto oczywiście old customer aktywne do 10.09.2010r 2 konto też old customers aktywne bylo do 07.07.10r cena jaka mnie interesuje to 200silkow za obydwa konta sbot.1 konto sbot 100 silkow.Przy Zakupie 2 sbot dozuce 100 glaviera na Hercules Sprzedaż może oczywiście odbyć się po przez Allegro.pl więcej informacji udzielę pod nr gg 28485678

Bazzoka.png
Opublikowano

Witam posiadam na sprzedaż całe konto sbot czyli 2 sloty,konto oczywiście old customer aktywne do 10.09.2010r 2 konto też old customers aktywne bylo do 07.07.10r cena jaka mnie interesuje to 200silkow za obydwa konta sbot.1 konto sbot 100 silkow.Przy Zakupie 2 sbot dozuce 100 glaviera na Hercules Sprzedaż może oczywiście odbyć się po przez Allegro.pl więcej informacji udzielę pod nr gg 28485678

Bazzoka.png
Opublikowano

Witam posiadam na sprzedaż całe konto sbot czyli 2 sloty,konto oczywiście old customer aktywne bylo do 07.07.10r cena jaka mnie interesuje to 150silkow za konta sbot.+ dozuce 100 glaviera FF na Hercules Sprzedaż może oczywiście odbyć się po przez Allegro.pl więcej informacji udzielę pod nr gg 28485678

EDIT:

Płacąc paySafe Card możesz kupić kupon za 50zl i w tedy za tą sumę sprzedam konto i chara.

Bazzoka.png
Opublikowano

Witam posiadam na sprzedaż całe konto sbot czyli 2 sloty,konto oczywiście old customer aktywne bylo do 07.07.10r cena jaka mnie interesuje to 100silkow za konta sbot.+ dozuce 100 glaviera FF na Hercules Sprzedaż może oczywiście odbyć się po przez Allegro.pl więcej informacji udzielę pod nr gg 28485678

EDIT:

Płacąc paySafe Card możesz kupić kupon za 50zl i w tedy za tą sumę sprzedam konto i chara.

Bazzoka.png
  • Dodaj nową pozycję...