Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosba

karteczkase

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy wgl cos to pomoze ale ja w to wierze, i nie bede nawet zwracal uwagi na komentarze typu " je*ac futrzaki " lub cos w tym stylu ... Ja po prostu nie moge dluzej na to patrzec i chce w jakis sposob pomoc tym zwierzetom ... ZLOZCIE PETYCJE I POMOZCIE TYM ZWIERZETOM http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/

JEZELI MASZ ZAMIAR TO SKRYTYKOWAC PODPISZ CHOCIAZ PETYCJE I NIE WYPOWIADAJ SIE

Opublikowano

Dobra najpierw wypierdol tą sygnaturę, Glitery.pl co to ma być ku***, petycje podpisałem już.

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Kieruje to Tylko Do Admina A Mianowicie:

Jeśli Zamkniesz Ten Temat To Znaczy Że Jesteś Frajerem I Egoistą

A Co Do Tematu

Podpisałem Petycje;) Pozdro Dla Ziomków Dla Frajera Który Zamknie Ten Temat Życzę Udławienia Się;)

Dziekuje Dobranoc,Mysle Ze Fajnie Sie Czytalo;)

Daj - Proszęę:)

Opublikowano

Jeśli myślisz, że coś zmienisz podpisując coś lub gdzieś klikając to życzę powodzenia.

Opublikowano

Widze ze bardzo umiesz czytac " Jezeli masz to skrytykowac nie wypowiadaj sie" I twoja sygna jest najlepsza i zgadza sie z twoja postawa zyciowa;]

Opublikowano

Może należy się psom przynajmniej trochę szacunku , ale ostatnio zauważyłem , że więcej uwagi przywiązuje się do pupilów niż do umierających z głodu i wycięczenia afrykańskich jak i innych dzieci. Bardziej powinno być propagowanie pomocy dla dzieci.

Aby było jasne nie uważam, że pomoc dla psów jest nieważna, lecz myślę, że ludziom bardziej przyda się tego typu wspomoga ...

BEZPIECZNY TRANSFER DANYMI NA CHOMIKUJ.PL

Opublikowano

OWNED!

Muszę Zmarnować Klawiaturę Specjalnie Aby Przemówić Do Kogoś Takiego Jak Ty:

Nawet Jeśli Nic Nie Zmienię Tą Petycją To Zawsze Będą Ją Wiedzieć I W Końcu Zdadzą Sobie Sprawę Że Tylko Dla Nich To Jest Dobre Jedzenie I Przestaną Jeść Te Biedne Zwierzęta...

A Jeśli Nie To Niech Giną Te Żółte Krzywe Pyski

Daj - Proszęę:)

Opublikowano

Rayers a gdyby jedzono ludzi ? Odpowiedz sobie sam na to pytanie, Nie dopuscilbym do tego gdyby moj glos sie chociaz troche liczyl w polityce, aby jedzono psy...

Opublikowano

A tutaj już problemu nie widzisz? Wiesz ile świn, krów ginie w Europie? Tyle samo ile psów w Azji. A dlaczego nie protestujesz tutaj? Może sam to jesz? Albo Cię wychowali tak, że Twoje zabawki są zajebiste, a reszta jest be i śmierdzi.

Widze ze bardzo umiesz czytac " Jezeli masz to skrytykowac nie wypowiadaj sie"

Widzę, że nie za bardzo potrafisz myśleć. To jest moja opinia i nie jest ważne czy się z Tobą zgadzam czy nie. Mam prawo ją wyrazić i mam to w dupie co napisałeś.

I twoja sygna jest najlepsza i zgadza sie z twoja postawa zyciowa;]

O tak, tak. Makin mi raz zmienił dla zabawy, mi się spodobało i zostawiłem. Tym się bronisz czy jak? btw, mam w dupie te minusy, więc się nie męcz panie hejter (sry d&g, hatter)

Opublikowano

Owned dobrze mowi mysliscie ze jakies petycje cokolwiek dadza? grubo sie mylisz.

a tak wogole bylo juz na mpc kilka tematow podobnych do twojego tu

Opublikowano

oni jedza psy a my prosiaki i inne zwierzeta, takie petycje nic nie zmienia.

pozatym kto cie polskiego uczyl zeby kazdy wyraz pisac z duzej litery tumanie.

Opublikowano

Owned, ty to naprawdę masz nie rowno w bani :) Ment0r rowniez... Psy to nie jest zwierze takie jak m.in. krowa ktore wlasciwie jest stworzone do tego aby pomagalo ludziom zyc. Pies to towarzysz czlowieka a nie jakis produkt spozywczy. Widze ze jestescie tak zajebani w ten popierdolony regulamin i popierdolonych admow ze juz zapomnieliscie kim jestescie i co robicie.

Weteran
Opublikowano

Juz nie raz takie cos bylo pfff...

wczesni jestescie : > > >

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

@karteczkase

Petycje nic nie zmienią...

@Owned

ma racje

mógłbyś dać z kilka milionów podpisów a to nic nie da.

Psy to nie jest zwierze

Zdziwił byś się, ale tak jest....

Psy to zwierzęta i nie masz co pierdolić o przyjaźni.

Równie dobrze świnie mogły by być naszymi najlepszymi przyjaciółmi ale to nie zmieni faktu że to kawał mięsa.

Oni jedzą psy my świnie...Proste...

Podpisze tą petycje żebyś się nie bulwersował. <_<

Admin Cienia
Opublikowano

Ile tym gównem można spamować, i tak będą je żryć i tak, petycje ch000ja wam dadzą a tym spam robicie.

Rayers a gdyby jedzono ludzi ? Odpowiedz sobie sam na to pytanie, Nie dopuscilbym do tego gdyby moj glos sie chociaz troche liczyl w polityce, aby jedzono psy...

A tobie przydała by się lekcja z historii ewolucji.. Człowiek w pewnym momencie osiadł, zaczoł prowadzić i zaczoł prowadzić ten tryb życia, zaczeli zakładać osady, pola i potem zaczeli udomawiać zwierzęta i je żreć.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Taka kultura, i nawet jakbyś się nie wiem jak starał, to i tak jej nie zmienisz. Takich protestów były już setki co najmniej. Pomyśl człowieku sam wcinasz prosiaczki i krówki, a to że u nich sie je pieski jest całkowicie naturalne.

Opublikowano

Owned, ty to naprawdę masz nie rowno w bani :) Ment0r rowniez... Psy to nie jest zwierze takie jak m.in. krowa ktore wlasciwie jest stworzone do tego aby pomagalo ludziom zyc. Pies to towarzysz czlowieka a nie jakis produkt spozywczy. Widze ze jestescie tak zajebani w ten popierdolony regulamin i popierdolonych admow ze juz zapomnieliscie kim jestescie i co robicie.

A wiesz, że świnie czy krowy w niektórych religiach są święte? (Nie będę kopał w której bo nie mam czasu) Tak samo jak oni wpieprzają Twojego przyjaciela tak samo Ty wpieprzasz ich świętość. Więc skończ pierdolić, że jesteś święty, a oni wszystko robią źle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...