Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Assassin'S Cree: Renesans

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Wiem,że od premiery AC:II minęło sporo czasu, dodatkowo niedawno wyszedł AC: Brotherhood. Sobotniego ranka wyszłem do Empiku, w celu kupienia AC 2. Okazało,że zabrakło mi 20 zł, więc wziąłem książkę: AC ll - Renesans, pisane na podstawie gry. I tu moje pytanie, dla tych co czytali książke i jednocześnie grali w grę- opłaca mi się kupic grę, skoro przeczytałem już książkę? I co ew. może mnie rozczarowac? Czekam na wasze opinie, dla rozeznanych w temacie.

Pozdrawiam.

@edit

Sory za błąd w tytule, nie mogę się przyzwyczaic do nowej klawy :D (tamta zalana rosołem).

Edytowane przez Zavetti
Opublikowano

Hymm jesli jest to samo co w ksiazce, to i bedzie to w grze. Jedyne co sie tu zmieni to tylko to ze ty bedziesz w wirtualnej rzeczywistosci i to wszystko.

Opublikowano

Hymm jesli jest to samo co w ksiazce, to i bedzie to w grze. Jedyne co sie tu zmieni to tylko to ze ty bedziesz w wirtualnej rzeczywistosci i to wszystko.

Dlatego się pytam, czy skoro przeczytałem książkę warto kupic grę? <_<

Opublikowano

Noto Ci odpoweidzialem, ze bedziesz praktycznie robil to wszystko co w ksiazce ( zalozenia , bo jej nie czytałem.. ale jesli podobna do gry to moze..), tylko ze grasz a nie czytasz. A gre mozesz kupic jedynie dla rozrywki albo gdy Ci sie nudzi. Ogolnie gralem w AC II i polecam, ale na twoim miejscu czekalbym na AC Brotherhood. ;)

@ down

ah to sory, zagapilem sie na szybkiego i nie zobaczylem napisu na czerwono :). A i jeszcze jedno AC:Brotherhood wyszedl tylko na konsole, a oczekiwania na PC sa małe ze wyjdzie ;], jak juz to w marcu podobno, pod koniec ;//

Opublikowano

Noto Ci odpoweidzialem, ze bedziesz praktycznie robil to wszystko co w ksiazce ( zalozenia , bo jej nie czytałem.. ale jesli podobna do gry to moze..), tylko ze grasz a nie czytasz. A gre mozesz kupic jedynie dla rozrywki albo gdy Ci sie nudzi. Ogolnie gralem w AC II i polecam, ale na twoim miejscu czekalbym na AC Brotherhood. ;)

Zobacz, co napisałem w temacie na czerwono :).

W dodatku AC Brotherhood już wyszedł :), ale dzięki za opinię.

@up

I tak chcę na x360. :) na kąpie mi nie pójdzie ;)