Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Pytanie]Jak Zrobic Bron Do Metka Na Gimpie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

mam pytanie i dlatego problem... narysowałem w szkole z nudów jakies sztylety na ninje i tak z ciekawości jak by to wyglądało na rysowałem na paincie troszke nie dokładnie ale mniej wiecej tak:

post-278434-0-79632100-1292436752_thumb.png

i nie wiem jak ale GIMPem chciałbym te kolory zywsze zrobic (metaliczne , srebrno szare , złoto zółte) i tak to zrobić żeby stworzyc z tego plik który po dodaniu na serwer można to widziec

chodzi mi oto ze chciałbym do pandory zrobic bron (jestem zwyklym userem pandory ale GM może brac pomysł a potem narysuje dla woji sur i szamanów bronie na 105lvl np: ten sztylet mój i serwer doda do opisu ze ma nowe bronie :P)

dlatego potrzebuje pomocy grafików i innych osób które moga pomoc ale prosze nie pisac postów typu nie wiem itp. tylko odpowiedz która nawet troszeczke pomogła by mi np: mozecie dac "GRADIENT" czy cos zeby narysowac takie fajne kolory metaliczne itp. jak do zwyklej broni np: chcialbym kolory takiej broni 2 recznej czarnej na lomaxmt2 jest chyba na 80 90 lvl albo na 70-75 :P

POMOCY

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Chcesz po prostu nadać temu realizmu.

W Gimpie tak się da? Wydaje mi się, że tu tylko digital painting mógłby urzeczywistnić Twoją broń?

1321896841-U198706.png

Opublikowano

a znasz jakies DOBRE tutoriale? do tego digital painting? gdy bys mogl to daj link moze skana i opis poradników a nagrodze cie 5 ami i + albo - ami

a jak tak łatwe to jest to zrób to za mnie :P zart chyba ze chcesz

jak by cos to:

POZWALAM NA KOPIOWANIE TEGO OBRAZKA (ciekawe poco) ALE Z DOPISKIEM ZE TO MOJE I Z ŹRÓDŁEM (czyli mpcforum a dokladnie ten link )

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

refresh@

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...