Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pisze poniewaz jest problem techniczny z aktualizacja . Chcialbym was powiadomic o nim

Sirvius Napisal :

To jest ukryta treść, proszę

Problem ten mozna rozwiazac pobierajac Te 2 patche

#1: http://frogster.vo.llnwd.net/o9/patch/en/patch_3.0.6.2317.en_3.0.7.2309.en.exe (wielkość: 297 MB)

#2: http://frogster.vo.llnwd.net/o9/patch/en/patch_3.0.7.2309.en_3.0.7.2322.en.exe (wielkość: 26,6 MB)

Mysle ze pomoglem

Opublikowano

Mi pisało coś że nie można znaleźć scieżki pliku. To zrobiłęm re-install i teraz sie dzieje to samo tylko przy innym patchu... tak mnie ta gra wciągnęła przez ostatni tydzień, no i raczej już grać nie będę.

38401_12_12_10_6_32_32.png

Oprócz Two Worlds 2 i RunesOfMagic gram w Metina2, Battlefield2 BC2 i inne nowe gierki

Opublikowano

@Theprzemo

to wszystko jest na stronie gry :/ (kopiuj, wklej i trochę swoich wypocin)

@Vegatto

chwile poczekaj i będzie wszystko już git ;)

bumcfksz :P

Opublikowano

@Vegatto

ta mam to samo a przy ręcznej próbie instalacji tego patcha wyskakuje też jakiś błąd.

Teraz już wszystko jest ok ale gdy włączam grę wyskakuje jakiś crash reports

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

POMOCY!!!!!! Kupilem wersje pudelkowa zainstalowalem i mi sie patchuje gora dochodzi do 100% a dol do 79 lub 80% potem wlacza sie inne okno i znowu sie cos instaluje kiedy sie zainstaluje wszystko znika i wlacza sie od nowa okno patchowania gora dochodzi do 100% a dol do 79 lub 80% tak samo i znowu pojawia sie inne okno instaluje sie i znowu znika i pojawia i tak caly czas POMOCY!

Opublikowano

POMOCY!!!!!! Kupilem wersje pudelkowa zainstalowalem i mi sie patchuje gora dochodzi do 100% a dol do 79 lub 80% potem wlacza sie inne okno i znowu sie cos instaluje kiedy sie zainstaluje wszystko znika i wlacza sie od nowa okno patchowania gora dochodzi do 100% a dol do 79 lub 80% tak samo i znowu pojawia sie inne okno instaluje sie i znowu znika i pojawia i tak caly czas POMOCY!

Nie ten temat, ale jak już to tyle trwa Patchowanie, więc musisz trochę poczekać.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...