Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

speed newlongju

l@mpard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ma ktos speed na new longju po update stary nie dziala ja nie prosze o cheaty wiec nie nabijac postow tylko pytam cyz ktos nie ma i by se nie podzielil ^-

20830.png

Opublikowano

http://www.speedyshare.com/385419520.html Mowisz i masz jest to Multihack 3.0 z tego forum...

Skana nie chce mnie sie robic, ale zapewniam ze plik jest czysciutki:) Sciagac nie musisz.

sygnatura0006.gif

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Newlongju !!!

Klasa: wojownik mental

Lvl: 81

Skille:

Silne: m4

Duchowe: m5

Uderzenie miecza: 11pkt

Walniecie: m6

Tapniecie: m4

Jinno

Opublikowano

To tak sciagłem MH 3.0 i wszystko działa mam jeszcze jedno pytanie czy na newlongju często zagląda GM bo nie chce zostać znów zbanowany jak to bywało parę razy na metinie2.pl.

Opublikowano

mi wyskakuje przy 3.0 aplikacja nie zostala wlasciwie zainicjolwana (0XC0000135) kliknik OK, aby zamknac apilkacje pomyzcie

narutocenter3.jpgZbiram + daj jednego
Opublikowano

ok dziala a jak wyskakuje niezin..... cos tam cos tam to trzeba wkleic jakis tam plik do windows/system32 nie dam linku bo nie mozna a niechce mi sie robic skana ///// close pls

20830.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...