Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Enginner- Camp 4Ever

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc oto mój sposób na CAMP(Bardzo popularny rodzaj gry).

No to lecimy, moje eq (ekwipunek) do Campienia wiele ludzi myśli że to łatwe rozstawienie min i tyle ale to nie jest takie proste

Bronie na P2P

1slot-KATANA

2slot-Dual Berett-(Beretki)

3slot-mp7a1(Jak dla mnie RULLZ Broń

4slo-Klucz xD

5slot-cx4storm

6slot-Flash mine,Land mine lub Land mine Claymore_A

Weapon dla FTP

1slot-m7 Knife

2slot-Mp5k

3slot-P90

4slot-Klucz

5slot(opcja dla hackerów)-K1 lub G36C_D (Osobiście wole g36c_d al wasz wybór)

6slot-Landy i Flashe lub Landy i Claymore

TAKTYKA

-Wyrzucamy miny land w odległości od siebie w miare równej ale nie tak żeby dotykały ścian bo to błąd,wyrzucamy je gdzieś w 3/4 drogi do naszego campa

-Flashe wyrzucamy gdzieś bliżej lub na wejściu do kryjówki podobnie jak Claymore(tylko że Claymore lepiej wyrzucić gdzieś ukryte bo przeciwnicy też je widzą)

STRZELANIE

Strzelamy do ludzi wtedy gdy ktoś już jest w bazie jeśli mamy cx4_storm to możemy się wychylić radzę raczej pozostać w kryjówce i czekać na przeciwników nie podchodzimy do krawędzi Campa bo przeciwnicy mogą mieć granaty więc lepiej nie nadziać się na nieproszoną pułapkę.

UWAGA!!!

Claymore_A nie zabijają na hita tylko zabierają jakieś 4/10 HP więc proszę nie liczyć że eq zrobi robotę za was

I jeszcze jedna uwaga co do Claymore gdy ktoś rzuci nada na naszego Claya on automatycznie wybucha

Ale poza tym jest to zaje****a mina

To mój pierwszy TUT Proszę o +

Każdy ma swój sposób gry a mój jest taki dzięki za przeczytanie i poświęcenie swojego czasu na przestudiowanie taktyki kogoś innego...

post-115170-0-62203200-1292430353_thumb.jpg

Opublikowano

Też mi się taki styl gry nie podoba. Za bardzo monotonny. Rozumiem przykampić przez 20s czy coś ale nie całą rundę.

Strasznie wolno exp\lev leci.

Gdybyś wpadł na mnie to te twoje Claymore by ci nie pomogły : )

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Ja nie latam na OPK... Nie używam hacków w WR. Gram sobie dla przyjemności nie dla ratia.

Wyjątkiem jest ZM. Rozwaliłbym Cię grając legalnie.

A oszczerstwa to sobie schowaj do kieszeni..

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Zajebiste Forum za chęci -3 spoko co za noby jebane...

Człowiek się stara traci czas juz bym lvl dobił ale nie chciałem się podzielić i wogule ale jebane noby muwią nieeeeeee zły tut bo lep[iej na opk śmigać i zganiać na lagi noooooby

Odpocznij sobie. Warn.

Opublikowano

Można by to nazwać "mini" [TuT]-em

@Up

Nic do cb nie mam ale twoja ortografia (muwią,wogule) oraz riposta świadczą o twym prawdziwym wieku.

@2Up

Na camperów nie ma za bardzo rady.Trzeba jedynie uważać i patrzeć na wszystkie strony >.<

@Edit napisz za co dajesz - a nie płaczesz

Moje [TuT]'ki

"Nie boję się człowieka, który zna 10 tysięcy kopnięć. Boję się człowieka który
zna jedno kopnięcie, ale potrafi je powtórzyć 10 tysięcy razy." -Bruce Lee

Opublikowano

Wcale nie lubie min kupywałem ze setki premium gold,silver,bronze ale nigdy prze nigdy nie kupiłem min ani flesh ani tych co biorą hp i stamine bo to noobskie i tylko zanudza gre wole zabić z pistoletu i mieć ubaw lub podniete niż newbić na minach przy fleshu zazwyczaj campią i to noobskie a przy tych land czy jakoś tak co biorą hp to łarzą lub campią czekają aż nadepną to żałosne i tylko zanudza gre

Co do - lub + to co ci to daje mam to gdzieś możecie dawać - lub + mi i to mam gdzieś czy to was podnieci,a ty drogi slawek141 nie urzywaj słowa NOOB jak nie znasz znaczenia i nie muisz z tego powodu urzywać wulgaryzmów

634534203295449218.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...