Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet Z Vectry I Netia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1)W tej chwili mam Netie, niby potrzebny jest telefon, ale ja go już około miesiąca nie posiadam a internet chodzi dalej, podaje że mam ruter, czy to coś zmienia ? Bez rutera tylko z modemem nie było by neta ?

2)Do końca roku mam umowę z netią, i zamierzam zmienić na VECTRE 8Mb, czy też będzie ona chodziła bez telefonu ?

pozdro

Opublikowano

1)W tej chwili mam Netie, niby potrzebny jest telefon, ale ja go już około miesiąca nie posiadam a internet chodzi dalej, podaje że mam ruter, czy to coś zmienia ? Bez rutera tylko z modemem nie było by neta ?

2)Do końca roku mam umowę z netią, i zamierzam zmienić na VECTRE 8Mb, czy też będzie ona chodziła bez telefonu ?

pozdro

Posiadam Vectrę 8mb. Telefonu nie musisz kupować. Za 90 zł na miesiąc mam 8mb i 88kanałów z dekoderem ;] Możesz też kupić sam internet, jednak cena internetu wychodzi prawie jak w pakietach Internet +TV, Plusem Vectry jest to, że daje stałe zewnętrzne IP a awarie (bynajmniej w Suwałkach) zdarzają się raz na 2-3 miechy i to max 3-4h i net znów jest;]

Opublikowano

Czyli wogóle nie jest potrzebny stacjonarny ?

Klientem Vectry jestem od 3 lat. Stacjonarny miałem z Tepsy, rok temu zlikwidowany. Im linia telefoniczna nie jest potrzebna. Przyjdą, zamontują taką puszkę, miejsce montażu(pokój) wybierasz sam. Dostaniesz modem. Podłączasz do kompa i jazda. Jednym z plusów jak dla Mnie jest to, że do internetu nie ma haseł, czyli połączenie wykrywa i od razu działa.

Opublikowano

Polecam netie, wlasnie konczy mi sie umowa (na 2 lata mialem) bardzo niskie ceny, za telefon i internet, podpisalem 20 grudnia 2008 i mam zamiar umowe przedluzyc na nastepne 2 lata, obsluga mila, mili konsultanci, zglosilem rano awarie modemu (stary z tepsy) przyjechali po 2 godzinach wymienic.

Ale troche odchodze od tematu,

NETIA RULEZ NETIA FTW

@ FAK JA 200 POST PIJEMY JA STAWIAM!

DZAST STEJ IN NETIA

NIEH DIDZEJ KOT BENDZIE S TOBOM

ADIN DEWA TRI CZYTYRIA PIAC SZESC SIEM WOSIEM DZIEWIAT DZIECIAT JEDENATCIET DEWANATCIET itp.

Umiem po rosyjsku do 100 :3

MAH MASTAH

logo_black3.png

Opublikowano

mi netia nie pasuje, conajmniej raz w miesiącu był odłanczany internet i to w godzinach kiedy najwięcej korzystam, na około 2 godz.

Opublikowano

Polecam Vectre. Korzystam z niej 5 lat. Podpisałem umowę 28.07.2005 r. Jestem zadowolony. Od 2 grudnia kupiłem dekoder i platynowy pakiet. Mam teraz 152 kanały i bardzo polecam.

Pozdrawiam.

a wykurwiaj.

Opublikowano

Polecam Netię. Telefonu nie trzeba mieć, trzeba mieć tylko gniazdko :P.

Ja aktualnie posiadam 10 Mb/s z Netii i jestem bardzo zadowolony. Internet był odłączany tylko ze 2-3x na prawie rok :D

Teraz można się pokusić, bo jest fajna promocja 20 Mb/s za 70 zł.

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

@up

Gniazdko, mueheheh

Potwierdzam, ale ja mam z telefonem :D

Chociaz musze zrezygnowac bo nie korzystam a place xD

logo_black3.png