Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,jestem nowym posiadaczem ibota wczesniej nie mialem do czynienia z tym programem.Rzecz w tym ze ten bot cos mi strasznie wolno expi uderzy moba stanie na kilka chwil i znowu atakuje.(wyprzedze fakt iz moby sa obok postaci) Wiec moze mi ktos powiedziec czy jest jakas opcja w tym bocie ktora pozwoli pozbyc sie takich przerw miedzy atakami?(zaznaczylem juz opcje szybszego expienia ktore moze powodowac dc)Zauważylem ze imbue jest odpalone a atak skil nie uzywa,magie sie nie laduja a wyskakuje napis ze skil nie jest gotow do uzycia. Biore pod uwage fakt ze bot jest darmowy i wiadomo,ze moze byc nieidealny.Prosze jednak o podsumowanie i odpowiedz.

Opublikowano

Ale jest idealny ;p

Druga zakladka w bocie szukasz glownej broni klikasz set as 1st wepon. Grasz chinczykiem wiec drugiej ustawiac nei musisz. 4 zakladka zaznaczsz use normal attacks i use this skills.

Nie mam pojecia czemu ci tak wolno bije, u mnie jest super. Zobacz czy w pierwszej zakladce w Status Log jest cos napisane. Jakby cos bylo to daj znac.

ps. moze masz po prostu lagi?

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano

Ja nie mam pojecia o co chodzi,puszczam bota idzie na spota pobije 5min a potem nic nie robi tylko sie bufuje i wlacza imbue.Nie mam lagow jezeli wlacze recznie atak dopiero walnie mobka.A w pierwszej zakladce status log nic takiego nie ma jakis bledow czy cos,ale w silku wyskakuje mi jak wczesniej mowilem ze skile nie sa gotowe do uzycia,albo still have time to reuse the item

Opublikowano

Co bym nie zrobil za kazdym razem uzyje imbue walnie z jednego skila w leci w kulki czeka az od nowa sie naladuje przez to dzis dedlem juz z 5 razy.. a na takim lv kazdy % sie liczy