Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Wymienić Do Bo Na Medium?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki sprzęcior (Sprzed 3 lat więc ;/)

Intel core 2 quad 2.4ghz

2gb ramu ddr2

Nvidia GeForce 8500gt 512mb

Płyta Gigabyte GA-946-S3

No i mam taki problem gram na medium i to cholerstwo na np. mapie Jungle ma tylko 30fps czasami do 40 dojdzie ale to w małym pomieszczeniu. Na innych mapach mam w miare dobrze po 35-45 ale to i tak mam spadki czasami i się grać nie da ;/ I tu moje pytanie co musiałbym, aby sobie pograć na poziomie tekstur medium lub ten wyżej ale nie ekstra? Tak przynajmniej 50fps bez spadków. Z góry thx

ps. Nie będę grać na minimalnych bo ta gra wyglada jak... Szkoda słów medium to jeszcze dobrze

Allbo jak jeszcze możecie do dajcie jakiś dobry config na fps tylko nie ten z call of duty.pl czy ten z tematu któregoś tam bo to w ogóle nie działa mam tyle samo fps

Opublikowano

@UP

Jednak poczekam na kogoś badziej obeznanego bo ty masz 1 posta w dodatku napisałeś płyta graficzna :O

A i podawajcie na co najlepiej wymienić

Opublikowano

Jeśłi można coś powiedzieć to mam o wiele słabszy komputer i gra chodzi płynnie nawet na junglle . rozdzielczośc 1024x768 detale na niskio. bo w multi niechodzi o detale wg.mnie tylko o płynnośc wiec jak chcesz to sobie obniż a jak nie to testuj na jakich ustawieniach masz ile fps i już. A najlepiej wydajność poprawia upgrade karty graficznej.

2gb ram w porządku, chyba że mas kasy jak lodu to oczywiscie dokup ale niewiele da.

Opublikowano

@ UP A możesz powiedzieć ile masz fps średnio? A i kasy jak lodu nie mam ale święta się zbliżają i mam dylemat na co to wydać bo cena karty graficznej (lepszej) równa się z ceną x-boxa 360 i tam masz od razu full bez ścinki ;/

Opublikowano

Zależy na jakiej mapie najwiecej 75, na jungle rzeczywiscie najmniej około 50 wiadomo czasem ze spadkami w zależności co się tam dzieje.

a zobacz karte Zotac Geforce GTS 450 AMP powinna kosztować w granicach 400 zł. może Ci bedzie odpowiadać.

Opublikowano

@UP Podeślij config jeżeli możesz (X/Program Files/Valve/Steam Apps/common/players/config_MP z góry THX a na tej karcie z jaką jakością obrazu bym se pograł?

@Edit

Ja tego nie kminie kompletnie zmieniłem opcje na wszystko najsłabsze a mam 30fps porażka!

Co ustawić w Nvidi wstępnie renderowanych klatek?

Opublikowano

@UP Podeślij config jeżeli możesz (X/Program Files/Valve/Steam Apps/common/players/config_MP z góry THX a na tej karcie z jaką jakością obrazu bym se pograł?

@Edit

Ja tego nie kminie kompletnie zmieniłem opcje na wszystko najsłabsze a mam 30fps porażka!

Co ustawić w Nvidi wstępnie renderowanych klatek?

zainstalowałeś NAJNOWSZE sterowniki do swojej karty graficznej ? jak nie to srob to.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...