Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dotyczące grania na hackach.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak kiedyś używałem dmghacka na koncie, na którym teraz gram to moge dostać w przyszłości bana? Postać została skasowana, ale teraz gram od nowa na tym samym nicku i na tym samym koncie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jeśli nadal nie dostałeś bana to możliwe że nikt cię nie sfilmował bądź nie zrobił screenshota czyli nie ma dowodów iż używałeś hacków .

Opublikowano

jeśli nadal nie dostałeś bana to możliwe że nikt cię nie sfilmował bądź nie zrobił screenshota czyli nie ma dowodów iż używałeś hacków .

Chodzi mi o logi hshlieda ;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak go nie zablokowałeś to jest zawsze taka możliwość , że dostaniesz bana . Ale raczej mało prawdopodobne.

Jak nie masz dużego lvl'a to przełoż sobie itemki na inne , nowe konto.

Dodaje prefix

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Jak go nie zablokowałeś to jest zawsze taka możliwość , że dostaniesz bana . Ale raczej mało prawdopodobne.

Jak nie masz dużego lvl'a to przełoż sobie itemki na inne , nowe konto.

Dodaje prefix

Jak bardzo mało prawdowopobne? :D Nie chciałbym mieć niemiłej niespodzianki jak wbije 70+. Na dmg jechałem ponad miesiąc temu. Kilka miesięcy temu na innych kontach grałem też na em2 + mh i dmg, żadne z nich nie zostało zbanowane.

I jeszcze jedno pytanie ;d Jesli dostane bana na podstawie logów z hs, to jest możliwość że będzie on na ip?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeśli sprawdzą akurat twoje logi to możesz dostać bana.Teraz banują po IP.Jednak jeśli teraz nie dostałeś bana to mało prawdopodobne jest ,że dostaniesz go później...

pIOuQ29.png

Opublikowano

Cupidyn, skąd masz pewność? Rozumiem, że SS i filmy z dowodami są ważne 2 tyg. Ale jak sie ma to do logów?

Oczywiscie ze to samo, przeciez logi to dowod nie?Po za tym jak do teraz nie dostales to raczej nie powinni Cie zbanowac.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Nie dostaniesz bana jeżeli grałes na hakach dawno i postać została usunięta. Nawet jeżeli ktoś ma filmik bądz zdjęcie to i tak jest ważne 2 tygodnie po 2 tygoniach nie będą rozpatrywane ;] Pozdro :P