Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

send, albo najlepiej ControlSend tam okreslisz gdzie ma wpisac i do jakiego programu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

a co ma myszka do controlsend ?? wystarczy ze masz otwarty program , nawet nie musisz go widzieć by cokolwiek do niego wpisać

użyj czasem pomocy w scite jak nie wiesz jak użyć funkcji tam dosłownie wszystko pisze

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

wiem patrzałem do pomocy tylko że da komenda jest bezużyteczna według mnie jak np. w programie są 2 lub 5 kolumn do wpisania i jak zrobić żeby program do każdej z kolumn wpisał co innego

Opublikowano

jak komenda bezużyteczna to zacznij lepiej nauke od nowa by się zapoznać z najprostrzymi poleceniami i programami w autoit , tutoriale masz napisane

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

nie pisze na gg, a zresztą z milionowymi userkami na gg to sobie nie pogadam , mam za niski numer gg ( cztero cyfrowy ) i zbyt starą wersje gadulca :)

zresztą na forum ktoś już był miły napisać kiedyś : http://www.mpcforum.pl/topic/155251-send-na-zminimalizowanym-oknie/page__p__1024172#entry1024172

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

• Dodaj nową pozycję...