Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kaspersky I Wr

Piecikq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co wiem jest kompatybilny. Jedyny oficjalnie niekompatybilny antywir to AVG.

Jeśli masz dobry komputer, WR nie będzie lagować.

Ja z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że z kaspersky'ego zadowolony nie byłem, bo wyraźnie spowolnił mi komputer.

To jakiś rok temu, nie wiem jak jest teraz. Używam NODa32, z tym, że dołożyłem w międzyczasie do kompa drugie tyle ramu.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

ja tam kasperskego bym nie używał strasznie wyczulony jest chyba że ci zależy i że masz dobrego kompa

John_Cena_Signature_by_RomRomz.png

Moje dokonania :

[x]50 Posts

[x]100 Posts

[x]150 Posts

[x]200 Posts

[x]250 Posts

[x]300 Posts

[x]350 Posts

[ ]400 Posts

[ ]450 Posts

[ ]500 Posts

Opublikowano

Kaspersky jeden z najlepszych anti jest. Polecam. Miałem i byłem zadowolony.

A co do "kompatybilności" to to bywa różnie zależy to od aktualizacji baz wirusów.

Czasami program zaszaleje i zablokuje WR bo ma w bazie wira o podobnym działaniu.

Nie ma reguły. Ale co to dodać do wyjątków. 3 min. i masz spokój.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

a dzieki za odp bo kupile kompa za ok 2,9 tysiecy zl i nie chce go tak szybko zmulic

mam tak:

4gb ramu, 4 procesory , intel core i5 windows XP professional 64 bity edition (w swieta dostane orginalnego windowsa 7 :)) , service pack 2 i 2.81GHz

moj brat uzywa kaspersky'iego i poleca mi go ale nie bylem pewien

i jeszcze jedno pytanko, czy powolny net moze powodowac screen lagi bo mam 2 mg/s ktory jest podzielony na 3 a czasem nawet 4 kompy :/

Opublikowano

Może ja ci wytłumaczę o co chodzi otóż będę starał się to krótko i dosłownie powiedzieć Kasperski jest dziki.

A mówię tak ponieważ Kasperski ostro laguje przynajmiej jak ja miałem . A po za tym nie lepiej sobie ściągnąć Próbną wersje Kasperskiego?

Kasperski Darmowa próbna wersja dowlonad na 1 miesiąc :

To jest ukryta treść, proszę

A jeśli może chcesz kupić czy ściągnąć AVG to ci nie radzę . Ponieważ AVG nie pozwala na uruchomienie gdy War Rock , bo w War Rocku jest jakiś plik , który nie szkodzi lecz AVG to przeszkadza .

Więc polecam ci ściągnąć Próbną wersję Kasperskiego ,ale też ci proponuję Avasta .

Avast Darmowa próbna wersja na 1 miesiąc downloand :

Pomogłem ? daj +sika

Opublikowano

Kaspersky to shit :P  Pobierz sobie triala tego:

Po zakonczeniu sie licencji wystarczy reinstall i mamy na kolejne 30 dni ;)   Obecnie go uzywam i jestem zadowolony, chociaz czasem w WR cos wykrywa ale wystarczy wcisnąć " Brak Czynnosci" i jest git :D

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...