Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Cs 1.6- Nie Moge Włączyć.

FirEsVeniX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , więc tak mam problem z włączeniem Cs 1.6 . Nie wiem wogóle co się stało . Ostatnio miałem Windowsa xp i działało wszystko super- cacy. Teraz zmieniłem cały mój sprzet na (owiele lepszy) i zainstalowałem legalnego Windowsa 7 . Próbowałem już 2 rzeczy " Path , zgodność i nic ". Szukałem łącznie w 3 forach (razem z tym) i nic na ten temat nie znalazłem . Mam nadzieje ze mi pomożecie . ( Tu także przeszukałem wszystko i nic ;( )

Dla mniej ogarnientym opisze dokładnie problem : włączam Cs czekam .. czekam .. czekam .. czekam .. nic. Włączam ponownie i wyskakuje błąd "Could not launch game. Only one instance of this game can be run at a time , chodzi to chyba raczej o to że nie można włąączyć cs 2 razy .

Czekam na odp . Bede bardzo wdzięczny jeśli ktoś się skusi na dokładnie wyjaśnienie problemu .

Pozdrawiam .

Ps.Oczywiście daje + za odp ^^

Pomogłem ? Daj +!!

Jesli chcesz wstawić - lepiej nie rób tego wcale .

90% nastolatków dostało by załamania nerwowego gdyby Justin Bieber stał na szczycie wieżewca i miał zamiar skoczyć. Jeżeli należysz do 10% które wzięło by krzesełko i popcorn i darło się ,,Skacz lamusie . Jeśli jesteś w tych 10% wklej to na swoją Sygnaturke .

[/color]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...