Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gold Na Live Tyle Ile Jest Regionów :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc nie wiem czy wiecie bądź może wiecie na xboxie są regiony. Otóż co za tym idzie jeżeli zarejestrujemy sie w usłudze xbox live dostajemy tak zwany trial 30 dniowy mój poradnik będzie polegał na tym aby przedstawić wam możliwość posiadania triala przez więcej niz jeden miesiąc (gdy 30 dniowy trial się skończy musimy założyć/stworzyć nowe konto). Dobra przejdzmy do rzeczy gdy już wykorzystaliśmy swój trial (gold) zakładamy nowy profil gracza poczym wchodzimy w ustawienia i zmieniamy region konsoli na dowolny byle by nie był ten sam region który był przypisany do wcześniejszego konta. Gdy juz stworzyliśmy nowy profil gracza rejestrujemy się na xbl (wcześniej tworząc nowy e-mail) i cieszymy sie z gry :)

icecubea.png

Opublikowano

nowy gamertag od nowa punkty musisz zbierać ale są programy które same nabijaja ci achimedesy <--- nie pamiętam jak to sie dokladniej pisze :D

@tak też można ale zapewne nie na regionie polskim :)

icecubea.png

Opublikowano

Zależy na jaki region bo na wlk. Brytanie jestem wstanie wybulic te 120-150 zł ale jeżeli chodzi o polskiego golda cena jest powyżej 220 zł :/

@down muszę sprawdzić bo ostatnio jak lookałem było po 200 zł+ale to w Media Markt euro Rtv itp jak tak tanio to moze przejdę na roczny abonament na wcześniejszym koncie :D

@edit dobrze by było gdyby dali rynek muzyki/filmów bo sam rynek gier to jakoś nie za bardzo :) zapomniałem o Last.fm też mogli by dodać :)

icecubea.png

Opublikowano

jak u nas w polsce nie bedzie działać xbox live jeszcze nic nie wiadomo mozecie kupic a wam nie bedize dzialac sory za bledy ale na fonie jestem

Sorry ale nie ma takiej opcji.

Nie po to wprowadzili live co polski żeby nie działał.

Gdyby tak było to Microsoft by miał wielkie kłopoty.

Np ludzie kupują live na rok , a takich osób jest dużo i wyobraź sobie że live wycofali...

Setki spraw w sądzie itp.

Kocham http://www.mpcforum.pl!!!

18706.png

Pomogłem daj +

Sheut-.png

Opublikowano

UP!

Stary, widzę że masz takie pojęcie o rynku konsolowym, że chyba zrobię głosowanie, żebyś dostał w nagrodę za to bana. Po jaka cholerę piszesz takie pierdoły i wprowadzasz ludzi w błąd? Jeśli piszesz dlatego aby napisać posta to lepiej sobie daruj, a jeśli uważasz, że piszesz dlatego że jesteś mentorem konsolowym to powiem Ci od serca - jesteś w wielkim błędzie.

card.png

Opublikowano
wiesz co ja nieiwem rok temu nie dalo sie zalozyc konta xbox live na polske znaczy dalo sie ale nie dzialalo
znaczy mogłeś się zarejestrować na region polski a i tak ciebie przeniosło/przekierowało na Wlk Brytanie a w tym co Młody wyżej powiedział zgodzę się z nim gdyż ma wiele racji..

icecubea.png