Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Dotyczące Expa

Artursi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam małe pytanie do was.

Kiedy grałem sam w FT BL nabiłem coś około 190k pkt. i dostałem 200 expa ;/ natomiast kiedy graliśmy w 4 na BL nabiłem z 80k pkt. i dostałem 300+ expa. Dlaczego jak nabiłem 2 razy więcej punktów dostałem mniej expa ? Jest to coś związane z tym że grałem sam ? Bo nie czaje :huh:

sygnbature.jpg

Sygna By El_Bober

Specjalista
Opublikowano

Witam mam małe pytanie do was.

Kiedy grałem sam w FT BL nabiłem coś około 190k pkt. i dostałem 200 expa ;/ natomiast kiedy graliśmy w 4 na BL nabiłem z 80k pkt. i dostałem 300+ expa. Dlaczego jak nabiłem 2 razy więcej punktów dostałem mniej expa ? Jest to coś związane z tym że grałem sam ? Bo nie czaje :huh:

bo widzisz, jak grasz sam to do 4-6 rundy masz 190k expa, a jak gracie w 4 to dochodzicie do 9-15 rundy(jeśli wszyscy potrafią grać dobrze), a im dalej dojdziesz tym wiecej expa, zauważ że od 10 rundy za każdego hita w moba dostajesz więcej pkt ;)

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

, dalsza runda, więcej graczy, więcej punktów, więcej zabitych, więcej expa . ;)

Ewentualnie polecam , spec + aidy ( ewentualnie medikt ) + flame = solo cabin. ;)

` Naprawde , idzie dojść do ponad 15 rundy ( jeśli ktoś ma taktyke i umie grać ). z ponad 500k punktów. :D

Opublikowano

, dalsza runda, więcej graczy, więcej punktów, więcej zabitych, więcej expa . ;)

Ewentualnie polecam , spec + aidy ( ewentualnie medikt ) + flame = solo cabin. ;)

` Naprawde , idzie dojść do ponad 15 rundy ( jeśli ktoś ma taktyke i umie grać ). z ponad 500k punktów. :D

Ja tak robię i solo dochodzę do 17 rundy bo potem czas mi się kończy xD

jakies 700k pkt więc fajnie.

Ale raczej im więcej osób tym większy exp