Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzis loguje sie na eg i wyskakuje mi system error wiem co to znacz ale niewiem czemu mi sie to pojawia prosze o pomoc dam + za odp

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

A ja wiem Ułomni cziterzy i tyle to przez czity sie psuje gra...

Noby Porażka jak chcecie Juz sobie Grać Dobrowolnie nie trując innym idzcie na 4Story GE tam to jest Raj dla Cziterów lub zróbcie sobie swój własny serw...

Opublikowano

ZivvenS - nie pierdol okej? Na EG gram już pół roku i nigdy tak nie było, a ludzie zawsze grali na cheatach...

Ja gram 2 Lata na tym SERW. i Spotkałem Dużo Graczy z Polski i Zagranicy którzy umieja grac bez czitów -_-

To że ty nie potrafisz bez nich wytrzymać to wyłącznie twój problem i sam sobie z nim radz :angry: :angry:

Opublikowano

Ja gram 2 Lata na tym SERW. i Spotkałem Dużo Graczy z Polski i Zagranicy którzy umieja grac bez czitów -_-

To że ty nie potrafisz bez nich wytrzymać to wyłącznie twój problem i sam sobie z nim radz :angry: :angry:

Zivvens skoro tak nie lubisz hacków i hakerów to po co sie rejestrowałeś na tym forum, to forum jest poświęcone hackingowi, itd a nie ludziom takim jak ty.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Raczej o hackach, bo o hackingu to tu nikło..

Czy 4Story EG jest nadal offline?

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...