Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I]Bugi W Ca ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Znaczne od buga z którym się spotkałem na Ft xD... Ja to lubie gnoić tego nexona xD...

Nie pamiętam od kiedy wprowadzono FT CF... Jakoś wtedy jak zacząłem grać... Usunęli wiele bugów.

Ale żeby taki bug wciąż istniał xDxD?

post-162905-0-40592400-1292352621_thumb.jpg

Na początku jak się pokazało 0 hp wciąż żyłem... I co najdziwniejsze pokazała mi się ta informacja o Token-ie (zawsze jak zginiesz na FT) xD.

Niestety nie złapałem tego screenem (za dużo akcji... ale przeżyłem runę ;p)

A teraz drugi bug który ukazuje że dalej shop jest zrugowany xDD .Po tylu latach...

post-162905-0-44142500-1292352930_thumb.jpg

Na screenie wyraźnie widać że mam włączoną zakładkę SR (snajperki).

Kupiłem do L9 tłumik i zmieniłem na Mojego AUGA Black (na miecha mi się trafił xD) i tłumik został założony na niego, co widać na obrazku.

(zakładka SR>tłumik do SR>Attached AUG A1 Black)

A oto rezultat tego buga...

Na początku snajperki nie widziałem. Była taka biała plama a aug wyglądał normalnie...

Kiedy zginąłem nastąpiła dziwna zmiana.

post-162905-0-28623600-1292353207_thumb.jpg

Trzymałem jakby bryłę lodową zamiast AUG-A a L9 to bza dalej taka plama ;)...

Niestety nie mogłem tego ściągnąć więc musiałem zrobić reloada ca.

Po uruchomieniu ponownie ca już dało się ściągnąć tłumik z SR (made in china) z AUG-a (Made in Germany... Przeciwieństwa się przyciągają;)...)

Co już widać na tym screenie.

post-162905-0-70969400-1292353218_thumb.jpg

Musiałem zakryć moje acc bo złodziei nigdy nie brak i nie chce bana ;)...

Więcej bugów nie mam;)...Lecz będe szukał...

Pozdrawiam.

\m/MetalMan\m/

Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;])dlametalav2.png

Opublikowano

No i co w zwiazku z tym tutem? Wszyscy wiedza ze sa bugi a nexon nie wyrabia bo ma tez inna gre... Chca dla was jak najlepiej a takie ,,gówienka'' jak to zglaszac a nie tu sie wyzalac...

Wakacje . Nie dla wszystkiech. :angry:

Opublikowano

Mówi ktoś kto ma 7 postów.

Bugi można wrzucać na forum oO... Nie jest to zabronione.

Chyba że mi zabronisz xD.

Ja w przeciwieństwie do ciebie nie tematu który jest bez sensu i za który powinieneś mieć warma wg. regulaminu...

Zaczynasz spamić <_<...

Zdaża się... Trudno...

Yy... czy te błędy aż tak wpływają na rozgrywkę? Ale ss powrzucałeś, nawet nawet tekst. +

Ten błąd w shopie ukazuje że shop dalej jest zbugowany... xD

Nie przyszło ci to do głowy że można próbować z bugami... xD

Np. Kiedyś był bug że kupujesz najtańszy kolimator i jak klikniesz buy to szybko dajesz na jaki tylko chcesz i ci się kupuje ;)

Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;])dlametalav2.png

Opublikowano

Mnie wkurza bug ze skrzynką za 4,000Gp . Gdyż kupuje ją i pisze Dragonov SVDS PERNAMENT , a okazuje się ,że jest on na dzieńo.O. Kiedy NEXON to naprawi ? NiewiadOmo ;/

elbober.png

Opublikowano

Mnie wkurza bug ze skrzynką za 4,000Gp . Gdyż kupuje ją i pisze Dragonov SVDS PERNAMENT , a okazuje się ,że jest on na dzieńo.O. Kiedy NEXON to naprawi ? NiewiadOmo ;/

Wątpię żeby nexonowi się chciało to poprawiać.

Jak napisałem wyżej. Był kiedyś bug z tym kolimatorem co robiło mu na niekorzyść (droższe za niską cenę i lewel).

Kapnął się i to zmienił.

To dla niego nie ma specjalnej różnicy więc...Yyy... No można trochę poczekać

Hehehe :D

Ja miałem kiedyś buga że zamiast PP19 miałem w ręku noża Oo

Coraz bardziej dziwaczne są te bugi :P

Hehe xD

TopOwnage przemyśl to i przejrzyj sobie forum... Ile było wstawionych już bugów...

Było na stronie nexona że niektórzy nie mieli pewnej broni w ręce a zabili z niej xxx (ileś xD) osób.

Były chodzące miny które są błędem graficznym (wciąż się zdarzają :D)...

Bug na ft dzięki któremu zombie do ciebie nie podchądzą (tylko do 10 rundy działało bo potem od tyłu brały... Ale długo by gadać...).

I wiele innych...

Opublikowano

Napisal ktos kto ma 7 postow.... Ale ma doswiadczenie bo gra w combata 2 lata i nie chce sie klucic na samym poczatku bo konto zalozylem nie dawno a od dzisiaj zaczynam dzialac

Wakacje . Nie dla wszystkiech. :angry:

Opublikowano

Napisal ktos kto ma 7 postow.... Ale ma doswiadczenie bo gra w combata 2 lata i nie chce sie klucic na samym poczatku bo konto zalozylem nie dawno a od dzisiaj zaczynam dzialac

Przepraszam że zdubluje kawałek swojego postu.

"TopOwnage przemyśl to i przejrzyj sobie forum... Ile było wstawionych już bugów...

Było na stronie nexona że niektórzy nie mieli pewnej broni w ręce a zabili z niej xxx (ileś xD) osób.

Były chodzące miny które są błędem graficznym (wciąż się zdarzają :D)...

Bug na ft dzięki któremu zombie do ciebie nie podchądzą (tylko do 10 rundy działało bo potem od tyłu brały... Ale długo by gadać...).

I wiele innych..."

Kłótnia nie ma sensu bo robi się tylko i jedynie spam i nie wiem dokładnie o co się czepiasz oO... wolno wstawiać bugi... Nikt oprócz ciebie się nie czepia! Rozejrzyj się!

Nie ma różnicy ile grasz... Też trochę gram i się tym nie chwale...

Jeżeli masz coś przeciwko temu to napisz mi to na PW proszę bo to nie ma sensu :(

Jeżeli cię uraziło to 7 postów to Sory ale byli tacy co wrzucali zawirusowane hacki na forum (kiedyś był taki aim ponoć z MPGH) co wirusowały tylko kompa...

Byli spameży co mieli po kilka postów...

@Edit

Ostatnio był taki co zrobił spam i Omkowi zbanował konto jak wrzucił hacka...

Opublikowano

@up

Popieram, lepiej zamazywac range, %, nick i clan. Ostatnio rupert15 zraportował omka,za to,że wrzucił hacka o0.

Porady:

1.Nie wklejaj sygnatur ze swoim nickiem

2.Zamazuj nick, klan, %, i lvl gdy wrzucasz SS.

Nie wiadomo, ilu konfiorów w ca.pl się tutaj czai ;).

Opublikowano

@up

Popieram, lepiej zamazywac range, %, nick i clan. Ostatnio rupert15 zraportował omka,za to,że wrzucił hacka o0.

Porady:

1.Nie wklejaj sygnatur ze swoim nickiem

2.Zamazuj nick, klan, %, i lvl gdy wrzucasz SS.

Nie wiadomo, ilu konfiorów w ca.pl się tutaj czai ;).

Cała prawda

mybideesd8f5rt4g7.gif
Opublikowano

no sprzedawcy zawsze byli , sa i niestety beda...

topic

bugi sa ale czy one ci cos dadza do gry ?!

mam wiecej postow niz 7 i jakos sie nie wywyzszam i nie lape podniety

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Witam, ja spotkałem się z bugiem paczek "Suply Case G" lub "N".

Wiem że w którejś jak załapiesz broń na "Permamently" to po 1 dniu ci znika. Taki mały bug

Ale kolega mnie zainspirował i podsunął pomysł żeby wysłać SS'y jak wylosowało mi broń na Perma, a mam ją na jeden dzień. Możliwe żebym dostał jakieś "Symboliczne przeprosiny" w postaci NX'ów lub tej broni na Perma ?

KowalskixD.png
Opublikowano

nic ci nie dadza niestety mi tak 4 bronie wylecialy

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

no sprzedawcy zawsze byli , sa i niestety beda...

topic

bugi sa ale czy one ci cos dadza do gry ?!

mam wiecej postow niz 7 i jakos sie nie wywyzszam i nie lape podniety

Nie wywyższam się ale byli spamerzy, konfitury itp. kturzy mieli po kilka postów.

Mam co dotego własne myśli ale nie bd o tym pisał bo może powstać z tego tylko spam,...

Ludzie... Zrozumcie co to oznacza. SHOP DALEJ ZBUGOWANY!!!

Można znaleść jakiegoś świetnego buga jak był kiedyś (tyle razy już pisałem o tym kolimatorze ;) )