Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Sie Oplaca.

Czy oplaca sie kupowac PS3 i czy daje on jakies inne wrazenia z gry?  

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy oplaca sie kupowac PS3 i czy daje wieksza przyjemnosc z gry niz PC?

• Tak
      13
    • Niee
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi o to ze nie mam 1000zł i nie wiem czy oplaca sie kupic ps3. To urzadzenie jakos mnie zadziwi? Jest lepsze od Pcta?

FrogiPL.png

zgonikPL.png

FrogiPL.png

Opublikowano

Jeśli nie masz tysiaka to masz odpowiedź, że nie kupisz tej konsoli. Odpowiedź jest prosta to urządzenie Cię nie zadziwi, ponieważ nie jest to latający dywan alladyna i nie porównuj tego z PCtem bo to 2 różne bajki. Wojsko wykorzystawało PS3 jako szafy obliczeniowe bo się lepiej sprawdzało niż zaawansowane PCty tobie raczej się nie przyda.

card.png

Opublikowano

Uzbieraj trochę kaski i kup

Ja mam aktualnie PS3

PS3 + Telewizor 42 Calowy i zajebiście się gra : )

Na konsolę jest wiele fajnych gierek i fajniej się gra + jeszcze jeśli masz pada na baterie lub akumulatorki to kładziesz się na łóżko i grasz : D

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Dokładnie tak jak mówią wszyscy na górze, jedyne co mogę dopowiedzieć, to jeżeli będziesz myślał nad kupnem albo xboxa albo ps3, to kup ps3 ponieważ na niego są tańsze gry oraz ogólnie system jest bardzo wydajny !

Opublikowano

Dokładnie tak jak mówią wszyscy na górze, jedyne co mogę dopowiedzieć, to jeżeli będziesz myślał nad kupnem albo xboxa albo ps3, to kup ps3 ponieważ na niego są tańsze gry oraz ogólnie system jest bardzo wydajny !

Takiej bzdury już dawno nie słyszałem, że na PS3 są tańsze gry. Może chodziło Ci o PCta lol.

card.png

Opublikowano

Zawsze możesz zainstalować Linuxa, i korzystać jak z PC :)

Klawiatura i myszka pod USB i się ciesz...

Konsola ma 512 ramu (mega szybkiego z zresztą) 8 rdzeni po 3.2 (ale będzie obsługiwany tylko 1 :))

Jak najbardziej jestem na tak, jeśli chcesz "piratować" ^^

Opublikowano

Teraz nawet da się zainstalować Linuxa na PS2 ;]

PS. Ubuntu możesz... Można się bawić i wkońcu zainstalować...

Taka ciekawostka, wiecie, że naukowcy instalują linuxa na PS3, i tak projektórują super komputery?

Opublikowano

Takiej bzdury już dawno nie słyszałem, że na PS3 są tańsze gry. Może chodziło Ci o PCta lol.

Na Xboxa widziałem niedawno nfs hotpursuit za 250 zł a na ps3 za 180 zł i to w mediamarkcie

Opublikowano

A kto powiedział, że PC jest dedykowany do gier?

Komputer to urządzenie o nieograniczonych możliwościach- ale głównie pracy, wiadomości, aktualności i nowinek.

Konsole są przeznaczone do grania... chociaż teraz mają o wiele bardziej rozszerzone możliwości (przeglądarka, filmy, zdjęcia etc.)

PS3 jest bardzo wydajnym systemem- serie gier takie jak Gran Turismo, Metal Gear Solid czy Uncharted możesz dostać tylko i wyłącznie na tą konsolę.

Polecam jako prezent pod choinkę ;)

Pozdrawiam...

Opublikowano

Na Xboxa widziałem niedawno nfs hotpursuit za 250 zł a na ps3 za 180 zł i to w mediamarkcie

na podstawie 1 gry będziesz się wypowiadał? zobacz np. na empik.com ceny ...

@up

Prawda... PC nie jest tylko do gier ... A konsole głównie do gier i myślę,że lepsze wrażenia jak zagrasz na TV niż na PC :) Bo monitor - np.17-22" ( da się na tym grać :P ) a TV np.36-42" i HD w dodatku lub nawet 3D ? porównaj sobie :)

beznickowiec.png

By Baksiu

Opublikowano

na podstawie 1 gry będziesz się wypowiadał? zobacz np. na empik.com ceny ...

@up

Prawda... PC nie jest tylko do gier ... A konsole głównie do gier i myślę,że lepsze wrażenia jak zagrasz na TV niż na PC :) Bo monitor - np.17-22" ( da się na tym grać :P ) a TV np.36-42" i HD w dodatku lub nawet 3D ? porównaj sobie :)

To inaczej, nfs hot pursuit, spiderman 3 , wrestling wwe 2010 , fifa 10

Opublikowano

Daj spokój takie porównywanie nie ma sensu są ceny rynkowe, a ty bazujesz na tych narzuconych przez sklep czy sieć sklepów. Ceny są porównywalne i nie ma co wnioskować na która platformę gry są tańsze, a na którą droższe.

card.png

Opublikowano

Dzieki wszystkim za wypowiedzi i glosowanie. Uzyskalem satysfakcjonujaca mnie odpowiedz :D Kazdy lapie +lub- co kto chce :)

FrogiPL.png

zgonikPL.png

FrogiPL.png

Opublikowano

Konsole mają jedną przewagę nad PC - Każda gra pójdzie na full i taką konsolę kupisz raz na dłuższy czas a przy PC musiałbyś ciągle upgradować.

238626.jpg]
Opublikowano

ehhhh.... mój wujek ma ps3 , może jest wydajniejszy niżxbox którego mam sam ale na xbox są tańsze gry , możesz spokojnie przerobić i na xbox ma 3 miechy liva gratis więc to i tak dużo a na xboxsie płatny jest live bo multiplayer jest bardziej rozbudowany niż na PS3

1369851372-U355713.png

by Regman

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...