Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download]Aol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym zaprezentować Wam przeglądarke AOL dzięki której bez problemu zmienicie sobie IP na United States przy równoczesnym ukryciu proxy. Należy ją przed tym odpowiednio skonfigurować i założyć konto. A co za tym idzie ?

-możesz wypełniać darmowe reklamy za SM(SponsorPay i SuperRewards), czyli wszystko to co gracze lubią najbardziej

:)

Pamiętajcie że wypełniacie AMERYKAŃSKIE reklamy

:) czyli płace są o wiele, wiele wieksze.

Przydatne strony.

To jest ukryta treść, proszę

(dzięki tej witrynie uzyskasz dane którymi należy wypełniać reklamy)

Download(AOL)

To jest ukryta treść, proszę

P.S.Osobiście polecam usuwanie ciasteczek(cookies), ponieważ według mojej opini utrudniają zdobywanie SM z powagi na to iż ciasteczka mogą zawierać rozmaite rodzaje informacji o użytkowniku. Najlepiej po zakończeniu wypełniania reklam usunąć je ;]

Pozdrawiam

:)

Opublikowano

dobra, przyda się + idzie. Jak ktoś nie lubi instalować, wystarczy w google wpisać bramki prox...

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

hmmm ciekawe jak wypełnisz teraz reklamy jak na globalu wywalili stary wyglad item shopu;/ nie mozna juz chyba robic darmowych ;/ nie ma takiej opcji tam nigdzie jak patrzylem ,ale moge sie mylic jak cos to mnei oswieccie

widzew_01.gif
Opublikowano

hmmm ciekawe jak wypełnisz teraz reklamy jak na globalu wywalili stary wyglad item shopu;/ nie mozna juz chyba robic darmowych ;/ nie ma takiej opcji tam nigdzie jak patrzylem ,ale moge sie mylic jak cos to mnei oswieccie

A widzisz :) takie czary ze nie wszystkim zmienili infreks IS'a [ja mam stary]. Ale za chwilkę Ci sprawdzę czy na nowym się da . Ale raczej działa dlatego że MPC było by pełne tematów o następujacej treści : "AOL już nie działa?";"Nie można już robić SM" :)

Opublikowano

Już Cię oświecam:

beztytuucx.png

Klikasz w jedno lub drugie i normalnie masz reklamy ;)

@top: W poradniku jak zarabiać dzięki aol'owi jest jeden upload więc nie wiem po co drugi -.-

1280314365-U1.png

Opublikowano

Widzę że ktoś mnie u uprzedził. A nowy upload ponieważ tamten jak wygaśnie ( bo jest taka opcja ) to będzie można pobrać z tąd :)