Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I]Patch Juz 15.12.2010

acerrr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualizacja nowych treści dla Combat Arms Europe będzie prowadzona w środę, 15.12.10, od 03:00 do 11:00 (GMT +1). Utrzymanie planowane jest na około 8 godzin. Wszystkie serwery gier nie będą dostępne w tym czasie.

Szczegóły znajdują się poniżej.

- Data: Środa, 15.12.10

- Czas: 03:00 - 11:00 (GMT +1) - Combat Arms serwis gry Europa niedostępne.

Aktualizacja treści

- Nowe funkcje

- Black Market aktualizacji

- Bug ustalania i regulacji gier

Z góry dziękuję za cierpliwość i wsparcie rzeczowe.

Koniec transmisji!

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę

d(-_-)b

http://i39.tinypic.com/j64nec.jpg

Opublikowano

No to świetnie, ale mam nadzieję że nie będą HS aktualizować :D bo na FireTeam czekają na mnie ;D

Jeśli pomogłem liczę na +

Jeśli masz dać mi zamiar - dlatego że coś ci się nie spodobało nie licz więcej na moją pomoc ;)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

tlumaczyles w google translate

ale i tak lap + za info

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

tu nie jest nic napisane o tym ze bedzie jutro ft nowy ja slyszalem kiedys ze ft ma wejsc 22 :) jutro tylko eventy zmienia bo sie koncza :) pozdro i moze dodadza cos do BM

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

27. Zakaz wstawiania informacji przetworzonych przez translator google (czyli po "polskiemu"). Posty niegramatyczne, z informacjami czysto skopiowanymi z translatora = warn

Oczywiście, regulamin opanowany <_<.

PS:Zajebiście,że wychodzi ten firetema :D. I to juz jutro..

Opublikowano

gratuluję poprawnej "spolszczyzny" i mam nadzieję że takim posługujesz się na co dzień i dostajesz cudne oceny z polskiego.

jeśli kurtfa nie znacie Angielskiego to nie bierzcie się próby spolszczenia czegokolwiek a jak już to ze słownikiem lub słowo po słowie żeby to jakoś wyglądało ...

Opublikowano

Dzięki Omek.Ten przez translate to ścierwo, nic się nie da przeczytać.

Lenart,Zavetti zgadzam się z wami w 101%, a ponad to Enzil chyba coś o tym pisał i to dość nie dawno.Więc nawet nie trzeba było czytać znowu regulaminu.

beznazwy2kopiao.png

Opublikowano

WoW Enzil chyba daje patche ?? ;%

Pooo cooo? Mi to nie potrzebne jestem pro nie gram na hackach !!!! xDD

Opublikowano

Wreszcie nowy ft ;)...

Może gp fajnie podskoczy xD

Ciekawe jaki będzie event bonusowy... oO

Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;])dlametalav2.png

Opublikowano

Fajnie... Przeczytalem Tuta i Za takie cos jest Warn ; - ] A i ja mam teraz taki jak ty to nazywasz ,,ekstremalny'' monitor a a jak to twoj to ladny syf 0.o

Wakacje . Nie dla wszystkiech. :angry:

Opublikowano

Ja wam rozszerze tą wypowiedz Patch zawiera Fireteam Desert Fox,Nowego speca Comendame Raven +18 speed i +30% Stamina z light vestem.

Beda nowe bronie takie jak L96a1 Holiday wolf,Nowy epic Scorpions pp-19 mod,m417 cqb,Xm8 (podobna do936e)Anaconda gold p99 i jakis bp.

Pomogłem bardziej? Daj plus

Specjalista
Opublikowano

super! to może 22 będzie cosik na perma...

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...