Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Najlepsze Gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TOP:

1. [15] Wii Sports

2. [5] New Super Mario Bros Wii

3. [4] Wii Sports Resort

4. [2] Red Steel 2

5. [2] Super Mario Galaxy

6. [2] Mario Kart

7. [2] The Legend of Zelda: Twilight Princess

8. [1] Wario Ware: Smooth Moves

9. [1] Okami

10. [1] Mad World

Przyda się lista gier, w które warto zainwestować. Każdy chętny pisze najlepsze tytuły, ja zliczam i dodaje do top. Każdy może napisać 1 posta. W razie zmiany decyzji wystarczy edytować posta. Jakbym dłużej nie aktualizował (tydzień) przypomnijcie mi o tym forum na GG 2820955.

To może ja zacznę:

- Red Steel 2

- New Super Mario Bros Wii

- Wii Sports Resort

- Super Mario Galaxy

- Naruto Shippuuden Clash of Ninja Revolution III

Opublikowano

Wii sports, Mariokart Wii

mam tam pare gierek ale w te gram :D

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

- The Legend of Zelda : Twilight Princess (Mocno polecam - zaje*iście sie gra ;))

- Super Smash Bros : Brawl (Mnóstwo acziwmentów do odblokowania i kolekcje figurek z postaciami z różnych gier a także tryp multi i kampania dla 1 gracza)

- Wii sports (świetna zabawa ale trzeba grać z kimś bo samemu to nie za bardzo :()

- Wii sports Resort

• 4 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Według mnie najlepsze gry są :

1.New Super Maria Bros. Wii -Jestem mistrzem tej gry przeszedłem tą grę 2x i zdobyłem 9światów i full gwiazdek i każda postać 99żyć ma xD gra kozacka.

2.Avatar The Game (chodzi mi o te niebieskie stworki)-ta gra jest dobra gdy się przechodzi ją 2raz (mój rekord przejścia tej gry to 2h 34min. hehe ;)

3.Star Wars The Force I (w II nie grałem)-gra jest profesjonalna gdy ma się 3x przechodzić , odblokowane są fale na całą mapę i kryształy :)

4.Need For Speed Nitro- dobra gierka dla fanów NFS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...