Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Będzie Na Święta?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na święta podobno Chapter 3 Miał wyjść xD. Czekaj czekaj, podobno? Sory, na wakacje miał wyjść, wszyscy tak się napalali na niego, ale jak to nasze kochane MUAAA K2 sie spóźnia ze wszystkim. Event na pewno będzie, głowa w kształcie głowy bałwana ;), śnieżki i to co zwykle. Może dodadzą nową mapę i jakiś new ewent, jeśli chapter 3 nie wyjdzie. ;)

222pac.gif

'Nawet w ciemną noc, każdy dzień jest odpowiedni. Żeby nawet gdyby niewiadomo jak jest ciężko, trzymaj głowę w gorze...'

Tupac Amaru Shakur [*]

Opublikowano

tego nikt nie wie obiecywali jakieś nowe bronie w IS ale wiesz że oni tylko obiecują śnieżki to na pewno dadzą bo co roku to jest

upaodl131d2.png

Moje Cheaty :

No_Menu

http://www.mpcforum.pl/topic/624388-undetected-no-menu-jacello/

http://www.mpcforum.pl/topic/622343-undetected-no-menu/

D3D:

http://www.mpcforum.pl/topic/628413-undetected-d3d-jacello-v10/

http://www.mpcforum.pl/topic/629602-undetected-d3d-jacello-v11/page__pid__4526048#entry4526048

Opublikowano

te nowe bronie które obiecali będą od premki i badajże gdzieś czytałem ze dadzą WA2000 i Aw50F od IS ale nie jestem pewny

Jak pomogłem daj +

7273_3431.jpg

,,Myślałem, że uczę się, jak żyć, a uczyłem się jak umierać.""

Opublikowano

i dupa z takim opóźnieniem i ty byś nie wygrał

Jak pomogłem daj +

7273_3431.jpg

,,Myślałem, że uczę się, jak żyć, a uczyłem się jak umierać.""

Opublikowano

te nowe bronie które obiecali będą od premki i badajże gdzieś czytałem ze dadzą WA2000 i Aw50F od IS ale nie jestem pewny

to żę od premki to mnie nie straszy bo mam :D a aw50 nosz kur... ja mam na 7 dni i hce wymienić ma ktoś jakie promo BEZ JAVELINA

najbardziej bym chciał Weapon: CX4 Storm (30 Days) albo 2 razy Game Cash: 10,000 Dinar

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

Śnieżki, główki bałwana czyli ogólnie standard.

Pewnie zrobią event na kille ze śnieżek i będzie można jakąś lipną broń wygrać.

Mapy pewnie nie dodadzą bo tak się męczą przy serwerach, że czasu pomyśleć pewnie nie mieli.

No i mapy będą w wersji zimowej. X-Verluf itp..

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Te kile ze śnieżek to bylo jakieś lewe chyba bylo ostatni ze przy 100 jedna z broni a na 200 czy tam 300 Gold mp5k . Zdobylem wszstkie 300 kili i co dostalem :D wielkiego grubego chuja ... czyli nic ;/ ale w tym roku nic z tego nie bd na kazdej "śniegowej mapie" na oko ze 2-3 opk co bd tłukli te killa kazdym kontem :) A co do chapter 3 to cos to czarno widze... mysle ze na wakacje bd ;/ Najpierw by sie lagami zajęli i tymi hackerami.... bo rozumiem gps ,no rec/spr ale dzis sie loguje i dopiero za 5 roomem cqc trafilem na rom bez opk... ;/

880.png
Opublikowano

Na święta podobno Chapter 3 Miał wyjść xD. Czekaj czekaj, podobno? Sory, na wakacje miał wyjść, wszyscy tak się napalali na niego, ale jak to nasze kochane MUAAA K2 sie spóźnia ze wszystkim. Event na pewno będzie, głowa w kształcie głowy bałwana ;), śnieżki i to co zwykle. Może dodadzą nową mapę i jakiś new ewent, jeśli chapter 3 nie wyjdzie. ;)

Chapter 3 miał wyjść jeszcze w tych wakacjach nawet wcześniej :P

Ale tak jak wladzioo mówi będzie to co zwykle .

Pomogłem? Daj + i 5*

Nic nie jest prawdziwe,wszystko jest dozwolone

xpr00g4mer112.gif

Opublikowano

na pewno bedą sniezki, mapa marien swiąteczna i chyba tez inne mapy. I jeszcze w item shopie mają byc nowe bronie miedzy innymi nowa snajperka od 21 lvl i (aw50f bo jest tylko na G1).

Old and retired gamer WarRock.

Opublikowano

ale w tym roku nic z tego nie bd na kazdej "śniegowej mapie" na oko ze 2-3 opk co bd tłukli te killa kazdym kontem :)

Wątpię by tak było ponieważ skoro wprowadzą ewent ze śnieżkami itd, to mam nadzieję że się wreszcie obudzą i zaczną Banować hakerów (OBY TAK) .

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć co to Chapter 3 ?? xD bo nie kminie czemu każdy go chce, pisze tutaj przy okazji zeby nie robic nie potrzebnych tematów

Opublikowano

teraz mamy chapter 2 czyli inny wyglad warrocka i wogole jest fajniej , zobacz na you tubie chapter 1 i porownaj go z dzisiejszym wr , a co idzie za nowym chapterem? nowe mapki , bronie

Czas na Black Ops'a

86% nienormalnych ludzi w czasie czytania tekstow na forach internetowych nie zdejmóje reki z myszki, nie zdejmój reki juz za puźno

Pomogłem? Daj + , nie pomogłem , nie badź sknera , też daj +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...