Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Jak Wbić Szybko Gp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie może jakiś sposób żeby szybko nabić gp??;/

Teoretycznie na FT CF się szybko wbija ale żeby nabić np. na jakąś broń na perma za 80k to bym wpadł w szał jakbym tyle musiał grać w FT :angry: ...

Nie mam pomysłów... Może jakiś bug?? oO Sposób...

Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;])dlametalav2.png

Opublikowano

Prawdopodobnie jest jakiś bug na GP, ale znają go z góra 2 osoby. Był kiedyś filmik jak gracz miał ponad 1,5 mld GP, ale Nexon się skapnął i mu cofnął kasę. Gra na Cabin Fever i Black Lung to na razie najszybsza metoda zarobku, ewentualnie zainwestować w NX i kupic GP Hazaard.

Piter19.png

100 postów V

200 postów X

300 postów X

400 postów X

500 postów X

1000 postów X

Opublikowano

Popieram , przez buga możesz nawet dostać bana :D ..

Polecam ci tak jak

@up wyżej Cabin Fever lub Black Lung ,ewentualnie Capthure The Flag, albo Spy Hunt też dużo kasy idzie

Opublikowano
Nexon się skapnął i mu cofnął kasę

Hehe... nexon by sie nie kapnął xD... Ktoś zakablował xD...

Thx;] spróbuje spy hunt i eli pro... ale nieźlei dzie na L. M. S. z tego co zauważyłem :)

Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;])dlametalav2.png

Opublikowano

Kup / Wylosuj "Pass GP 100%" (jakoś tak)

Idź na FT / Spy Hunt

1. Na FT dochodź do 5-6 round ( bez Pass GP ) / Na FT dochodź do 10-12 ( z Pass )

2. Na Spy Hunt zbieraj jak najwięcej Intel'i i jak będzie Spy Hunter ( jakoś tak on się nazywa ) To próbuj go zabić ( z Pass GP lub Bez )

Ja grałem na Spy Hunt z Gordonem, na dodatek z Pass GP 100% i nieźle leciało kasy. Dodam że telekillem zabijałem za każdym razem tego Spy Huntera

KowalskixD.png
Opublikowano

Ciekawy sposób Kowal :D...

Ale ja nie używam żadnych hacków... Zresztą można zobaczyć bo dodam kilka nowych bugów już za chwile... :D

Opublikowano

desert thunder jest szybszy od CF/BL za 5-6 minut gry mamy 200 exp/gp + maske na 1 dzień (trzeba przejsc zeby tyle dostac dla niekumatych)

1331059428-U215643.gif

Bywalec
Opublikowano

Co to jest to Cabin Fever? Mapka czy tryb gry?

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano

Co to jest to Cabin Fever? Mapka czy tryb gry?

Nie mów że nie grałeś. Opisze ci najprościej jak mogę xD...

Mapka w której bronisz się przed zombie stawiając im opór w małym domku.

Tryb tej mapy to tylko Fire Team.

Bywalec
Opublikowano

Nie grałem wcześniej. Ogólnie w CA gram jakieś 2 tygodnie tylko w trybie Elimination dlatego nigdy z tą mapką się nie spotkałem.

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano

Jak chcesz szybko nabić gp to graj też Bombing Run i plantuj jak najwięcej bomb. Za szybką rundę dostałem ponadz 400gp, a za taką, którą grałem prawie godzinę dostałem 1300gp.

Pomogłem?? Daj "+"