Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

70 Lvl Woj Mental Problem Z Bronią

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam woja mentala 70 lvl. I jaką broń najlepiej kupić do expa??? i do którego lvl z nią cisnać? moge przeznaczyć 1kkk. magnet +9 oplaca sie brac do expa? co najlepiej? prosze o sensowne wypowiedzi. daje + i 5.

Opublikowano

Na monku za tyle kupisz parte +9 z kd expa + jakies slabe bony (zrobisz sposob na sm i zmienisz) i masz kox parte :D

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

No i jak u cb na serwie tanio chodzi dzik bojowy to sobie kup 20% w mooba wiecej to bardzo duzo wiec.... :D

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

A tam... ribek +0 śr. -60% minimum... może być nawet - 100%... A tak serio ;P kup sobie partę +9 z kd potwora, śmierci i pentry... z jakimiś hu... bonami albo bez... zarób trochę SM (aolem lub innym sposobem ) i wbij albo zmień bony na... kryta i siłę minimum, lecz może być też przeszywka albo wit :P

Opublikowano

obowiązkowo parta plus 9 ja mam parte plus 8 i kd do expa mam 70 lv i jeżdżę jak samuel po kanapce.....

reklama

Opublikowano

Partyzanta lepsza od magneta .

z kd potwora +3/4 , śmierci +3/4.

Może być nawet bez bonów , zrobisz sobie dzięki superrewards

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...