Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie. Czy jest jakiś sposób , grając na byle jakim privacie , wybrałem Zszc jako przyklad . Czy da sie uruchomić 2 boty . Chodzi mi o to że mam powiedzmy 105 lvl i chce go puscic na bota ( zeby taxował ) mojego drugiego chara. a tego drugiego chce też odpalić , tak zebym miał tego 105 lvl chara odpalonego i mojego drugiego chara. zebym mogl sam siebie taxować . albo czy da sie jakos zrobić tak by uruchomić dwa Sroclienty na Bocie zebym mogl puscic tego 105 lvla na bota i tego drugiego chara na bota , zeby sobie expily solo. Słyszałem że z dwoma Db-botami jest problem zeby odpalic. i podobno można zrobić coś takiego żę 1 konto odpalić na DB bota a drugie konto na AutoSelect . i wtedy by było ok. tylko ja nie wiem dokladnie jak to zrobic dokladnie . albo slyszalem tez ze da rade odpalic 1 chara na db-bocie a 2go chara normalnie przez samego loadera tylko trzeba miec loadera z grą na innym dysku a DB-bota na innym dysku . Próbowałem tak ale jak uruchamiam logowanie , i mam odpalone 2 clienty , biole autoconnect to mi tylko na 1 wbija a ten 2gi client mi sie coś wali . i taki mam problem . wiec jak kto zna jakis sposob to niech sie podzieli i napisze w miare prostę instrukcję jak uruchomic 2 boty albo 1 bot i 1 client . Byłbym wdzięczny.