Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram na zszc retro i od jakiegos czasu po update bot zaczoł szfankować najpierw nie ładował potów później zaś nie pokazywał wogóle skili (nie miałem zadnego avatara ani nic z IM na sobie ani w Inventory) od wczoraj po update bot normalnie sie bufuje i nic nie robi stoi w miejscu i włancza cały czas imbue. Pomocy

Opublikowano

@Pr0warrior Weź zobacz czy w dolnym prawym rogu nie pisze przypadkiem Invalid Target czy coś takiego. :) Jeżeli tak to:

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Poczekaj żeby Od nowa Bufy sie Włączyły NP jak masz buffy na sobie to niech one zejdą i niech zbufuje sie jeszcze raz zawsze u mnie to działało

cooltext570762601.png
Opublikowano

Jeżeli ci sie pokazuje coś takiego musisz pokombinować z buffami . też tak miałem ostatnio i dzisiaj z rana . miałem w bocie ustawione za dużo buffów. usunąłem połowę , zostało mi mana shield , glass walk i ironwall shield , i śmigał ładnie. poprostu za dużo buffów masz albo skilli i sie bot wali , a po drugie jak to zrobisz musisz poczekać z 1-2 min aż załapie od nowa.

Opublikowano

Mam pytanie ten temat z epvp z Fix Sro_client na Invaild Target działa ?

Głównie chodzi mi czy naprawia to Invaild'a po restarcie serwera (ZSZC Water).

Opublikowano

@UP . Nie , to dziala jak Neostrada TP Live Box ( Zmienne ip po resecie ) to ze to ip serwera co wpisujecie w SrProxy jest stale to nie znaczy ze takie inne IP przez ktore bot sie laczy i dlatego bot ma invaild target bo nie czyta tego IP od razu po wlaczeniu serwera innym slowy to nie wiem po co to zrobili jak to srproxy i bot xD a nie client omfg =D albo ja mam zle źródła informacji ;d

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png