Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Sn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Haha... ciekawe jakby się tak grało z tellekillem xD...

JA o takim typie gry nigdy nie słyszałem...oO

Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;])dlametalav2.png

Opublikowano

Jak na razie jest to tylko na US i prawdopodobnie na EU nie będzie, a szkoda fajnie się tak porzucać. Natan: odwołane przec CF?? Coś tu wymyślasz, tak się składa że CF był zaplanowany z miesięcznym wyprzedzeniem i nie było mowy o trybie SNOW FIGHT...

EDIT. 1

Natan ładny spam, tu masz taki sam temat: http://www.mpcforum....5473-ice-event/

i jak dobrze pamiętam to jakieś 3 miesiące temu był taki sam temat, ale nie chce mi się szukać.

EDIT. 2

down@ Gdzie słyszałeś?? Na stronie Combata nie ma niczego takiego, na Facebook-u też nie, na stronie Gordona też nie... Jeszcze nic nie wiadomo o SNOW FIGHT, ale Nexonowi się nie spieszy z dodaniem go. Jak będzie na te święta, w co wątpie bo będzie nowy FT, to będzie wielka niespodzianka.

Piter19.png

100 postów V

200 postów X

300 postów X

400 postów X

500 postów X

1000 postów X

Specjalista
Opublikowano

to zawaliste jest! jeszcze specem w to grać :D

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

fajne bylo juz dawno , dawno temu na forum

stawiam ze na eu to nie wejdzie a jak mozesz pisac ze to film z eu jak to nie weszlo na eu ?

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

fajne bylo juz dawno , dawno temu na forum

stawiam ze na eu to nie wejdzie a jak mozesz pisac ze to film z eu jak to nie weszlo na eu ?

Po Prostu ktoś sobie w nazwie filmu wpisał EU a nie NA .

Moim zdaniem raczej u nas to nie wejdzie .

Ale może kiedyś .

Nie wiadomo .

9368_gold.png

Opublikowano

Mi też wydaj się że to nie wejdzie nexon troche bardziej rozpieszcza NA, a Eu no cuż... nie koniecznie bo np Rec Server gdzie miałbyć zmniejszony recoil i gra z Super Soldie więc wydaje mi się że to też nie przejdzie.

Opublikowano

Ludzie, ten tryb ma już 2 lata...

Czy myślicie, że jeżeli Nexon tego nie wprowadził przez taki czas, to nagle postanowi go nam dać?

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

geeeezzzz... nauczyli byście się pisać...

to bendzie
nie bendzie

kurde gratuluję ocen z polskiego i współczuje poloniście który Cię uczy ...

mówicie że

to bendzie na swieta ! B)

dajcie dowód na to że będzie i gdzie o tym słyszeliście. A nie,

to będzie, bo ja tak mówię i chcę !

no kurde czytając wasze posty aż żal się robi że takie osobniki chodzą jeszcze po ziemi ...

Znalazłeś filmik z US ze starym HUD'em no to gratulacje, ten tryb na pewno jest teraz na US ...

Gratuluję pomysłowości, oraz debilizmu.

Lenart

Opublikowano

Lenart ma rację, wasz debilizm osiągnął już maximum. Ortografia leży u was. Gdybym ja was uczył mielibyście ocenę między 1, a 2.... Co do tematu, jedyną słuszną odpowiedzią w tym całym temacie to wypowiedź Enzila. I za to brava dla niego... Ten tryb nie wejdzie na EU w te święta... Dlaczego?? Bo Nexon dodaje nowego Fire Teama i dodając jeszcze nowy tryb zlagował by całego Combata, zresztą tryb jest już stary i skoro przez 2 lata go nie dodali to znaczy że go już nie dodadzą... Tak samo jest z opcją Super Solidier czy coś takiego, jest ona dostępna na innych wersjach... W sumie to i tak się cieszę że nie dodadzą tego trybu, a dalczego?? Bo nie dosyć że Combat już laguje w weekand-y to jeszcze zaczął by lagować w dni powszednie. Servery nexona nie wytrzymują już... Dopóki nexon nie zrobi coś z sprzętem to nie dodadzą nowego trybu... Byłoby dziwne jak by dodali, ponieważ wtedy zlagują całą grę i już nie zarobią, ani złotówki.

Piter19.png

100 postów V

200 postów X

300 postów X

400 postów X

500 postów X

1000 postów X

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...