Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Madickit 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

?

Żeby mieć medic kit 2 musisz mieć retaila, czyli broń na 8 slot na stałe. ( Wtedy inne postacie mają pod 8 slotem smoke nade , a medyk medic kit 2)

/Edit

'Z kont' wtf xD

Mój kochany lapek:

Intel Core i5-450m 2.4ghz || ATI Mobility Radeon HD 5730 1gb DDR3 800mhz, GPU 650mhz || 4GB ram DDR3 800mhz || Win 7 64 bit

retailzoor.jpg

Opublikowano

?Żeby mieć medic kit 2 musisz mieć retaila, czyli broń na 8 slot na stałę. ( Wtedy inne postacie mają pod 8 slotem smoke nade , a medyk medic kit 2)/Edit'Z kont' wtf xD

Hyhy. Myślisz że jak masz mozzilę to jesteś PRO ELO HAJCIOR ? :)

Zobacz jak napisałeś słowo stałe.

"stałę" xD

wtf?

Niestety musisz mieć reatil.

W chapter 3 mają wprowadzić te kity do kupienia w item shopie. Nie chce mi się w to wierzyć ale może jednak....

Akurat tak się składa że mam Operę a nie mozillę. ;]Wiesz, każdemu zdarza się popełnić błędy, tu akurat jest to mały błąd w porównaniu do 'z kont'Pewnie Ty sam masz mozillę i kozaczysz. =]/EditI ja nie sprawdzam co chwilę pisowni, tylko piszę tak jak wiem.I wydaje mi się że raczej mało błędów robię. A to że czasami doda mi się ogonek przy literce to chyba nie jest wielki błąd?

Ymm, ale nie musisz go od razu zjeżdżać tego typu tekstem. Każdy z nas ma prawo do błędu ;).

222pac.gif

'Nawet w ciemną noc, każdy dzień jest odpowiedni. Żeby nawet gdyby niewiadomo jak jest ciężko, trzymaj głowę w gorze...'

Tupac Amaru Shakur [*]

Opublikowano

Akurat tak się składa że mam Operę a nie mozillę. ;]

Wiesz, każdemu zdarza się popełnić błędy, tu akurat jest to mały błąd w porównaniu do 'z kont'

Pewnie Ty sam masz mozillę i kozaczysz. =]

/Edit

I ja nie sprawdzam co chwilę pisowni, tylko piszę tak jak wiem.

I wydaje mi się że raczej mało błędów robię.

A to że czasami doda mi się ogonek przy literce to chyba nie jest wielki błąd?

Mój kochany lapek:

Intel Core i5-450m 2.4ghz || ATI Mobility Radeon HD 5730 1gb DDR3 800mhz, GPU 650mhz || 4GB ram DDR3 800mhz || Win 7 64 bit

retailzoor.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...