Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , spolszczylem ox all git ale jedna rzecz mnie rozwalila kiedy wlaczam pytania to all git ale sama tresc pytan glupia wgl sa te pytania glupio napisane i nie da sie ich zrozumiec ma ktos moze normalne pytania typu ze kowal moze spalic na +1 albo cos bo moje pytania wyglądaja tak "Kon moze Czy Księgę" :DD wiec to nie ma sensu , moje pytanie jest takie czy moze mi ktos dac pytania spolszczone poprawie z terscia zrozumiala :D , Czekam na odp bedzie + i 5 ( OCZYWISCIE ZEBY TE PYTANIA DZIALALY !!!!! )

Opublikowano

zmień sobie na swoje w oxquiz.lua

Piszę poprawnie po polsku

Człowiek nie wie sam, co dla niego dobre,

Pozorny raj, na przykład życie modne,

Pozorny świat, w którym czujesz się dobrze,

Im szybciej runie Farsa ta tym później będzie pogrzeb,

witchersigforpiotrekxxd.png

Sygnaturka by RedWolf

Opublikowano

Miałem to samo ;)

Wrzucasz oxquiz.lua do folderu złego.

Źle:

/usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/quest/

Dobrze:

/usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/

Wrzuć do dobrego folderu i z dyńki ;)

Opublikowano

Ale ja mam dobrze all z ox mam to samo w pliku ../quest i to samo w /hongkong :DD , nie zrozumiałeś ja mam zle napisane pytania . Wiec prosze o dobre , fajne i zrozumiałe pytania a nie takie jak podalem wyzej np :D

Opublikowano

]add_ox_quiz(1, "Czy pierwsza wersja gry nazywala sie Longju?", true) add_ox_quiz(1, "Czy Metina wydali Amerykanie?", false) add_ox_quiz(1, "Czy w metinie mamy osiem profesji?", true) add_ox_quiz(1, "Czy mozna zdobyc poziom wyzszy niz 99 w Metin2.PL?", false) add_ox_quiz(1, "Czy Metin wydawany jest w wielu jezykach?", true) add_ox_quiz(1, "Czy istnieja umiejetnosci dla konia bojowego?", false) add_ox_quiz(1, "Czy mozna miec fryzure na stale", true) add_ox_quiz(1, "Czy kowal moze spalic przedmiot?", true) add_ox_quiz(1, "Czy skrot NPC oznacza niepelnosprawny gracz?", false) add_ox_quiz(1, "Czy wieza demonow ma tylko 5 pieter?", false) add_ox_quiz(1, "Czy zbroja z czarnej stali wypada tylko z Metinow?", false) add_ox_quiz(1, "Czy Metin 2 to polska gra?", false) add_ox_quiz(1, "Czy GM ma prawo przywolywania moobow?", true) add_ox_quiz(1, "Czy to prawda ze kowal nie pali przedmiotow?", false) add_ox_quiz(1, "Czy mozna wszkrzesic konia ziolami?", true) add_ox_quiz(1, "Czy to prawda ze piskorz daje niewidzialnosc?", true) add_ox_quiz(1, "Czy masz umiejetnosci od poczatku gry?", false) add_ox_quiz(1, "Czy mozna w Metinie lowic od kazdego poziomu?", false) add_ox_quiz(1, "Czy Handlarz Zbrojami ma corke?", true) add_ox_quiz(1, "Czy metiny cienia wystepuja na 1 mapie?", true) add_ox_quiz(1, "Czy w Metinie wystepuje kowal?", true) add_ox_quiz(1, "Czy w Metinie pada deszcz?", false) add_ox_quiz(1, "Czy mozna poslubic gracza z innego serwera?", false) add_ox_quiz(1, "Czy srebrny miecz ma 30% szybkosci ataku?", true) add_ox_quiz(1, "Czy mozna kupic ryby?", true) add_ox_quiz(1, "Czy mozna czegos uczyc konia?", true) add_ox_quiz(1, "Czy emocje mozesz wyrazac tylko z maska emocji?", false) add_ox_quiz(1, "Czy w malpim lochu wystepuje Malpi Boss?", true) add_ox_quiz(1, "Czy kon bojowy je zen-szen?", false) add_ox_quiz(1, "Czy na 30 poziomie mozna miec konia bojowego?", false) add_ox_quiz(1, "Czy mozna kupowac u Huan-So?", false) add_ox_quiz(1, "Czy od poziomu 25 mozemy wziac slub?", true) add_ox_quiz(1, "Czy Olbrzymi Zolw zyje na ognistej ziemi?", false) add_ox_quiz(1, "Czy mozna nosic wszystkie rodzaje broni?", false) add_ox_quiz(1, "Czy na pierwszym poziomie mozna miec negatywna range?", true) add_ox_quiz(1, "Czy polimorfie na P mozna miec na 1 poziomie?", false) add_ox_quiz(1, "Czy Branzoleta Harmonii mozna handlowac?", false) add_ox_quiz(1, "Czy w Metinie wystepuje biolog?", true) add_ox_quiz(1, "Czy do tarczy mozna dodac kamien duszy?", false) add_ox_quiz(1, "Czy Pomnik Woehla wystepuje na pustyni?", false) add_ox_quiz(1, "Czy w Czerwonym Lesie występuja metiny?", true) add_ox_quiz(1, "Czy mozemy teleportowac sie do Wiezy Demonow?", false) add_ox_quiz(1, "Czy mozna wydropic zlote kolczyki?", true) add_ox_quiz(1, "Czy mozna zlowic pstraga teczowego za pomoca Wedki +3?", true) add_ox_quiz(1, "Czy mozna przeczytac ksiege klatw?", false) add_ox_quiz(1, "Czy mozna kupic diament u Alchemika?", false) add_ox_quiz(1, "Czy u Platnerza mozna ulepszyc bron?", false) add_ox_quiz(1, "Czy Sredni Loch Malp to inaczej Jungsun Dong?", true) add_ox_quiz(1, "Czy na Pustyni mozna znalezc Trujacego Pajaka zolnierza?", false) add_ox_quiz(1, "Czy dozorca za darmo przechowuje przedmioty?", false) add_ox_quiz(1, "Czy Olbrzymi Zolw się odradza?", true) add_ox_quiz(1, "Czy z metina Tu-Young mozna wydropic Zbroje Boga Smokow?", true) add_ox_quiz(1, "Czy alchemik ma piec?", true) add_ox_quiz(1, "Czy w Dolinie Orkow stoi pomnik?", true) add_ox_quiz(1, "Czy kazdy boss jest agresywny?", false) add_ox_quiz(1, "Czy pajak moze otruc?", true) add_ox_quiz(1, "Czy do wytworzenia diamentu jest potrzebny kamien duszy?", false) add_ox_quiz(1, "Czy w Lochu Pajakow wystepuje boss?", true) add_ox_quiz(1, "Czy mozna teleportowac sie do Lasu Duchow?", true) add_ox_quiz(1, "Czy Huahn-So wytwarza rosy?", true) add_ox_quiz(1, "Czy woda Dok zwiększa szanse na krytyczne uderzenie?", true) add_ox_quiz(1, "Czy istnieje w Metinie taka ryba jak piskorz?", true) add_ox_quiz(1, "Czy szamani moga nosic miedziane kolczyki?", true) add_ox_quiz(1, "Czy Bezimmienne Kwiaty maja jakas funkcje?", true) add_ox_quiz(1, "Czy siano moze wydropic na 1 poziomie?", false) add_ox_quiz(1, "Czy tygrysy maja bossa?", true) add_ox_quiz(1, "Czy ulepszajac zbroje na +3 w Metin2.PL jest potrzebny ulepszacz?", true) add_ox_quiz(1, "Czy w 38 polowaniu mozna wybrac do zabicia Best Wodz Arahan?", true) add_ox_quiz(1, "Czy mozna zlowic rybe na robaka?", true) add_ox_quiz(1, "Czy mozna w sklepie sprzedawac smocze monety?", false) add_ox_quiz(1, "Czy mozna wydropic Bilet Konny?", false) add_ox_quiz(1, "Czy istnieje Wodz Orkow?", true) add_ox_quiz(1, "Czy w Metinie mozna wydopic rzeczy +6?", true) add_ox_quiz(1, "Czy Aranyo ma przy sobie dziecko?", true) add_ox_quiz(1, "Czy mozna wydropic Zlota Bryłe?", false) add_ox_quiz(1, "Czy szamani moga nosic Zbroje Boga Smokow?", false) add_ox_quiz(1, "Czy z metinow wypadaja przedmioty z Item Shopu?", false) add_ox_quiz(1, "Czy Mirine ma meza?", false) add_ox_quiz(1, "Czy w Wiezy Demonow na poziomie 1 wystepuje Brutalny Demoni Szaman?", false) add_ox_quiz(1, "Czy Karas regeneruje PE?", false) add_ox_quiz(1, "Czy Buty Feniksa daja szanse na bonus doswiadczenia?", false) add_ox_quiz(1, "Czy mozna kupic Smocze Znaki?", false) add_ox_quiz(1, "Czy z metinow Ma-An moze wypasc Zbroja z Czarnej Stali?", false) add_ox_quiz(1, "Czy wojownik moze nosic Antyczny Dzwon?", false) add_ox_quiz(1, "Czy Czarne Niedzwiedzie sa agresywne?", false) add_ox_quiz(1, "Czy pajaki wystepuja w miescie 1?", false) add_ox_quiz(1, "Czy Yu-Hwan jest zdrajca?", false) add_ox_quiz(1, "Czy w Polsce gra Metin2 dostepna jest od 2005 roku?", false) add_ox_quiz(1, "Czy mozna walczyc w Sukni Slubnej?", false) add_ox_quiz(1, "Czy z Best. Kapitana moze wypasc Ostrze z Czerwonej Stali?", false)

Pytania autorstwa Emillo dla EclipseMT2 ;)

Opublikowano

Dodasz je w Spoiler :DDD tak sie dodaje : [spoiler*](Treść)[/spoiler*] :DD bez tych * w napisie spoiler :DD dodaj tak , dlatego ze jak dodaje tak to daje all w jedej lini :DDD , Czekam na Poprawe i bedzie +

Opublikowano

Widzisz jak jest ze spoilerem. Tak samo. Bo pisałem je w jednej linii, ale mimo to działają ^.^