Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Się Dzieje Z Ta Grą

smocio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś może mi powiedzieć z tą grą dzień w dzień są niezpodziewane lagi. Kupilem sobie golda na 30 dni i z 62 na 63 lvl wbilem w 15 dni bo cofa procenty , dodając hakerów to co to za gra ^^.. To powinna być gra zeby spędzic miło czas z ludżmi a nie graj z hakerami ktorzy wszystko psuja

Opublikowano

wszyscy co chcą w miare normalnie grać czekają na hsshielda to normalne 70% jedzie na gpsie i chamsach i lipa

John_Cena_Signature_by_RomRomz.png

Moje dokonania :

[x]50 Posts

[x]100 Posts

[x]150 Posts

[x]200 Posts

[x]250 Posts

[x]300 Posts

[x]350 Posts

[ ]400 Posts

[ ]450 Posts

[ ]500 Posts

Opublikowano

teraz to sie grac nie da , na kazdym roomie hacker

Czas na Black Ops'a

86% nienormalnych ludzi w czasie czytania tekstow na forach internetowych nie zdejmóje reki z myszki, nie zdejmój reki juz za puźno

Pomogłem? Daj + , nie pomogłem , nie badź sknera , też daj +

Opublikowano

Zgadzam się większość co gra w tą grę nie ma ukończone 16 lat , i jeszcze nie wiedzą co to znaczy pograc freetoplay tylko na hackach jeżdza i koksow udaja....Moim zdaniem admini powinni wprowadzic do gry takie cos jezeli czlowiek odpala hacka i wlacza gre laguje sie na konto automatycznie powinno zostac ono zbanowane

Opublikowano

Mogło by być jak w koreanie bo tam to się boją hackować ...tam za takie coś masz sprawe w sądzie i możesz wylądować w więzieniu oczywiście dla osoby dorosłej .

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Opublikowano

Są takie dzieciaki co ściągają chacki i mówią ze mają super skilla... Ale potem gdy jest up to można pograc 1 tydz. bez tych dzieciaków

1170837553.png
Opublikowano

juz nie mogesie doczekac gdy 19 grudnia bzie patch z nowymi broniami i mapami swiątecznymi.

skad taka informacja?

Czas na Black Ops'a

86% nienormalnych ludzi w czasie czytania tekstow na forach internetowych nie zdejmóje reki z myszki, nie zdejmój reki juz za puźno

Opublikowano

jakim forum?

Czas na Black Ops'a

Opublikowano

Pezet nie odpowiadaj bo zarobisz warna za reklamowanie innego forum,

Mogło by być jak w koreanie bo tam to się boją hackować ...tam za takie coś masz sprawe w sądzie i możesz wylądować w więzieniu oczywiście dla osoby dorosłej .

no i tam maja git ale tam hackowanie to tak jak w europie napad

Opublikowano

Jedna rada - zakupić grę gatunku mmofps, typu Battlefield, Medal of Honor, czy Call of Duty, tam hacków nie ma, a jak się pojawią to ban na CdKeya i nara.

Większość gier free to play jest przepełniona cheatami. :(

Warrock od początku miał dziurawy kod. Wątpię żeby to kiedykolwiek naprawili , a przez to zawsze w tej grze będzie pełno cheaterów.

I nie opłaca się kupować premium do tej gry, bo i tak naszą przyjemność, którą powinniśmy czerpać z gry spierd%$@#lą ją hackerzy. ;/

A hack shield nic nie da, chwila i lowy znów latają po niebie.

Pozdr. ;)

37397.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...