Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik O Szamanie Smok!

Jaraj!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem po co ten Tut... google nie boli... mozna wpisac i tam jest pelno takich poradnikow

تسير في ما تحب!

2dba4537715b5b371508aa88fef8f2f8.gif

Walnij

Opublikowano

Buahahahahaha w zbroji, butach lub branzie bon na inta może być tylko w 6/7 bonie... A 6/7 bon to może być w każdym taki sam... czyli do all można wbić int ;]

Opublikowano

zgadzam sie z up(IdoruHoshi)!!! najpierw maksujemy int/wit (2:1) po zmaksowaniu INT max.Wit a Potem zrecznosc!!! zrecznosc to podstawa mocnych atakow szamanki !!!!

تسير في ما تحب!

2dba4537715b5b371508aa88fef8f2f8.gif

Walnij

Opublikowano

Buahahahahaha w zbroji, butach lub branzie bon na inta może być tylko w 6/7 bonie... A 6/7 bon to może być w każdym taki sam... czyli do all można wbić int ;]

''Jednym słowem żal mi Cię kolego'' W bransie może być bon na int, jak można wbić bon na diabły idioto, a w zbroji zawsze może wejść bon na INT..

Debil z ciebie i tyle.

4410678874.png

Opublikowano

Ta.. co z tego , że dosyc długo to pisałeś , jak większośc z tego to bzdura.

Zgodzę się z UP'ami , ja zawsze wbijam INT (29lvl full) , później wit (58lvl full) później zr. (86 full) a na końcu siłę.

Inta wystarczy miec z kolczyków , broni , tarczy , naszyjnika (perłowego) , a w 6-7 w zależności do czego zmierzasz (pvp/pvm) .Przy pvp ładuję w abs , a do pvm'u wartośc ataku/potwory.

Jeśli chodzi o serwery z bonami 1-4/1-5 , to wiadomo.. broń ludzie/int/speed zaklęcia bądź kryt , tarcza nno/ludzie/int , kolczyki ludzie i abs (polecam dla szamana z białego złota , jeśli nie macie wyboru to z nieb. łez) , buty,naszyjnik,zbroja HP + abs , a hełm to odp na magię , ludzie , trucie (do pvp i pvmu :x)

Tyle z mojej strony.

Myślę , ze do sury BM'a tak samo robię , a do WP troszkę inaczej.

@Autorze , nie nazywaj kogoś idiotą , bo w zbrojce NIE MOŻE WEJŚC BON NA INT , tak samo w bransolecie , i innych pierdołach...

To , że grałeś na jakimś zjebanym hamaku , gdzie wchodzą bony 12301230912039 int do zbrojki to nie znaczy , że wszędzie tak jest.

Pokaż mi item z podstawowych serwerów z intem (chodzi mi o bransolete/zbroje/buty/naszyjnik)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...