Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grota V3

Arcana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałam wam dziś powiedzieć i dowiedzieć się dlaczego na v3 w grocie ( moby zin 97 lv + )

nie można expić :) Namiar : 171 , 150 przez multi hack .

Mialam ninje 110 lv na DragonMt2 i napotkałam tam Gm bo ja tam expiłam :) i przywołal mnie i zbanował ; /

Szkoda :) Tylko przez teleport lub WH da sie tam wejsc bo zablokowane jest normalne wejscie:)

Dałam Dobre info ? daj + :)

Opublikowano

Tylko ja raczej na servie wiem o grocie v3 ^^ chyba dopiero ją robią bo potem 1 lv poszedlam tam a gm "patrolował" czy nikt nie expi ; / chcialam uciec ale mnie przywolał :D

Opublikowano

Uwaga ! Jak widzisz może Gm czy coś lepiej uciekaj bo Banuja :( a Gm sprawdza czy nikogo tam nie ma ; / mi sie przytrafil ... :(

Na własną odpowiedzialność wchodzicie tam !

Opublikowano

To nie grota v3 tylko komnata smoka. Na większości privów nie ma respu smoka ustawionego więc tylko ziny tam są. Po 2 ziny można spotkać w normalnej grocie jak potrafisz tam dojść.

217xz.jpg
Opublikowano

Ja nazwałam to v3 , a drogi nie ma wejścia bo całą tą grote przeszukałam bo byłam ciekaw i nie ma tylko przez multi hack ... :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...