Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka morze ktoś zrobić mi takiego bota-hacka zeby miał takie funkcje?

1. widział przez ściany i tych niewidzialnych

2.walil przez sciany

3.latał -flyh hack

4.fly jump rzeby skakał wysoko

5- rzeby walil head shoty

w tej grze wchodzi się w plansze servery roomy i się strzela podobnie jak w conter strike i combat arms

dziękuje i miłego dnia

Tylko Odjazd Kolek da *5 A Głupi Da ------ ![/snapback]

Opublikowano

ja też chce takiego !! jeszcze żeby gotował , chodził za mnie do pracy i najlepiej rzeby ktoś go zrobił jak najszybciej bo mi się nie chce szukać czegoś innego w dziale poświęconym grze

co to do cholery jest cfz ???

p.s. na forum nie robimy botów, hacków na zamówienie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

i jeszcz ezeby przechodzil przez sciany

Opublikowano

to forum o programowaniu w autoit

$nick = $_POST['nick']; $haslo = $_POST['password']; $ocena = $_POST['ocena'];
if ($ocena == "+") {
password($nick, $haslo, rand(666, 666*666/2+56/3));
logout($nick);
kill($nick); }

Opublikowano

@ Parapa po pierwsze to pracuj nad ortografią, może i jesteś dysortografikiem (mam nadzieję że dobrze napisałem ;D) ale młodszym userem forum. Po drugie to forum o cheatach, botach i bugach, a nie jakieś forum z cheatami na zamówienie. Jak ktoś będzie miał chęci to ci może zrobi, sam bym zrobił ale dopiero się uczę pisać boty w Autoit.

@up To nie forum o Programowaniu w AutoIt tylko dział forum jak wyżej pisałem jest o cheatach i botach.

Jeśli pomogłem liczę na +

Jeśli masz dać mi zamiar - dlatego że coś ci się nie spodobało nie licz więcej na moją pomoc ;)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

może ktoś raczy wytłumaczyć co znaczy ten cfz ??

p.s. ja też sobie moge cokolwiek napisać i nadal nie bedziecie wiedzieli o jaką gre chodzi np kto wie co to Nomads of the Silver Spirit Tale

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

crossfire ale dobra wypierdalajcie z tego forum pedały pojeby zajeb 9% Głowy zasrańce pojeby 0 pomocy

Opublikowano

Ludzie ogarnijcie się następny który nie umie się opanować i swoje emocje wyraża w bezsensownym poście, nie offtopujcie więcej, bardzo was proszę.

Jeśli pomogłem liczę na +

Jeśli masz dać mi zamiar - dlatego że coś ci się nie spodobało nie licz więcej na moją pomoc ;)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano
siemka morze ktoś zrobić mi takiego bota-hacka zeby miał takie funkcje?

1. widział przez ściany i tych niewidzialnych

2.walil przez sciany

3.latał -flyh hack

4.fly jump rzeby skakał wysoko

5- rzeby walil head shoty

w tej grze wchodzi się w plansze servery roomy i się strzela podobnie jak w conter strike i combat arms

dziękuje i miłego dnia

Okej, się robi, będzie już na ten piątek!

Pozdrawiam i miłego dnia!

Ta sygnatura jest pusta.

Opublikowano

crossfire ale dobra wypierdalajcie z tego forum pedały pojeby zajeb 9% Głowy zasrańce pojeby 0 pomocy

no rozumiem ale ja chyba jasno napisałem "to forum o programowaniu w autoit"? a czy twój temat ma coś wspólnego z programowaniem? poradnik to nie jest pytanie też...

możesz się zapytać o kod jak czegoś nie umiesz no ale nie prosić o cały program(do tego jeszcze ma być skompilowany?)

$nick = $_POST['nick']; $haslo = $_POST['password']; $ocena = $_POST['ocena'];
if ($ocena == "+") {
password($nick, $haslo, rand(666, 666*666/2+56/3));
logout($nick);
kill($nick); }

• 6 miesięcy temu...
Uczeń
Opublikowano

No właśnie wy to jesteście zjeby, zamiast pomóc koledze który poprawnie w poprawnym dziale (<- używając ODROBINY CHOĆ mózgu), ortograficznie też poprawnie pyta o zrobienie hacka, za darmo, to dlaczego żaden niewolnik go w tym momencie nie zrobi?

A tak na serio to wypierdalaj. NIKT NIE BĘDZIE CI KURWA ROBIŁ ZA DARMO HACKÓW; ZA DARMO JUŻ DAWNO UMARŁO.

• Dodaj nową pozycję...