Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ss]Moja Postać Na Metin2 Z8Games

Sugre

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z góry zaznaczam, że wiem, że mam dobre eq. Darujcie sobie odpowiedzi w stylu "Rzal, chce sie pochfalic postaciom". Pytania które zadam będą "przyszłościowe"

Oto, co udało mi się dotychczas skompletować:

2lig2hh.png

Link:

To jest ukryta treść, proszę

Wiem, że muszę pracować nad skillami. Ciężko znaleźć tam Aurę, a jak się znajdzie to w kosmicznych cenach, w których inni gracze nie kupują.

3kk dziennie to nie problem, więc postanowiłem kupować Aurę po 2kk (faktyczna jej cena to 1kk). Jest bardzo duży popyt na nią

1. Które buty będą lepsze do pvp i pvm? Jadeitowe, czy Fenixa?

2. Czy ten RIB wystarczy mi do 65/70 lvla?

3. Do którego lvla mogę nosić tę zbroję?;>

4. Kupić żelaka +8 i zaoszczędzić 10kk, czy od razu kupić +9?

5. Okrągła Tarcza +6 wystarczy do 61lvla? (wtedy zakupię tarczę na 61+9)

6. Starać się włożyć KD Defa+5 do zbroi? (koszt ok 35kk). Do którego lvla wtedy zbroja by posłużyła?

7. Co zmienić w postaci? Dobrze ją prowadzę?

8. Warto u bodziaka wbijać Poli na P?

Jeżeli jakieś pytania przyjdą mi na myśl to dopiszę.

Dziękuję za odpowiedzi

Opublikowano

1. Które buty będą lepsze do pvp i pvm? Jadeitowe, czy Fenixa? Fenixa pvp i pvm.

2. Czy ten RIB wystarczy mi do 65/70 lvla? Tak, spokojnie.

3. Do którego lvla mogę nosić tę zbroję?;> 61 / 54 .

4. Kupić żelaka +8 i zaoszczędzić 10kk, czy od razu kupić +9? Odrazu +9

5. Okrągła Tarcza +6 wystarczy do 61lvla? (wtedy zakupię tarczę na 61+9) Tak, wystarczy.

6. Starać się włożyć KD Defa+5 do zbroi? (koszt ok 35kk). Do którego lvla wtedy zbroja by posłużyła? Nie opłaca się ^^

7. Co zmienić w postaci? Dobrze ją prowadzę? Jest ok, bony pro etc.

8. Warto u bodziaka wbijać Poli na P? Przyda sie do groty ;)

Jeżeli jakieś pytania przyjdą mi na myśl to dopiszę.

Dziękuję za odpowiedzi

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Siemka też zaczełem grać na mt2.us mam do Ciebie kilka pytań :). Jakie królestwo, i nick mozę się zgadamy. Wiem, że uznasz mnie za noobka raczej ale długo kompletowałeś takie eq i grasz na new world czy FK?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam na NEW WORLD woja 45lv... już bez eq... Ty sam bonowałeś te itemy??? Jak SMS chcesz SM wysłać to bardzo dużo kasy wydasz i b.mało Sm dostaniesz...

Opublikowano

1. Które buty będą lepsze do pvp i pvm? Jadeitowe, czy Fenixa? Fenixa

2. Czy ten RIB wystarczy mi do 65/70 lvla? Tak

3. Do którego lvla mogę nosić tę zbroję?;> 70 potem stal lub boga +9 (jak byś załatwił do stalki lub boga kd defa +5 to było by Pro :D )

4. Kupić żelaka +8 i zaoszczędzić 10kk, czy od razu kupić +9? +9 kup

5. Okrągła Tarcza +6 wystarczy do 61lvla? (wtedy zakupię tarczę na 61+9) tak wystarczy

6. Starać się włożyć KD Defa+5 do zbroi? (koszt ok 35kk). Do którego lvla wtedy zbroja by posłużyła? Do smoczej nie, zakup stal zrób ją na +6/7 z bonami i wbijaj do niech kd defa +5 reszta może być +4)

7. Co zmienić w postaci? Dobrze ją prowadzę? Dobrze prowadzisz

8. Warto u bodziaka wbijać Poli na P? Moim zdaniem Nie

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

delete.png a jak jesteś głupi to daj add.png

A jak jesteś peda* to nie dawaj nic

Opublikowano

Wiem, że niektóe pytania są noobskie, ale wojownikiem pierwszy raz gram. Zawsze ninja lub szamanem ;)

@Sanuyem

Dzięki za otworzenie tematu. Chyba ktoś z teamu nie przepada za mną, bo poprzedni temat też został zamknięty bez powodu ^^

@dawio966

Kupowałem wybonowane

I pytanie ;) Jaki robić 3 skill na M? Trzystronne, Szarżę, czy Berserk? Słyszałem, że Berserk jest bezużyteczny na wyższym lvlu. Do groty się nie nadaje, a pvp trwa kilka sekund...

Opublikowano
1. Które buty będą lepsze do pvp i pvm? Jadeitowe, czy Fenixa? Jadeitki więcej PŻ i mają abski pod dzwonki

2. Czy ten RIB wystarczy mi do 65/70 lvla? Tak zwłaszcza jeśli będziesz expił w DT

3. Do którego lvla mogę nosić tę zbroję?;> 48lvl/54 zbroja powinna mieć podobne bony i KD+5 ^^

4. Kupić żelaka +8 i zaoszczędzić 10kk, czy od razu kupić +9? Najlepiej od razu

5. Okrągła Tarcza +6 wystarczy do 61lvla? (wtedy zakupię tarczę na 61+9). Tak wystarczy Ci spokojnie do 61.

6. Starać się włożyć KD Defa+5 do zbroi? (koszt ok 35kk). Do którego lvla wtedy zbroja by posłużyła? Nie wkładaj do niej defa+5, lepiej zrób sobie jakąś lepszą i wtedy wbij w nią kamyczka.

7. Co zmienić w postaci? Dobrze ją prowadzę? Postać jest prowadzona dobrze nie widzę jakiś błędów, teraz wbijaj siłę do końca

8. Warto u bodziaka wbijać Poli na P? Nie body ma wystarczająco dużo siły, nie potrzebuje poli.

PS. Dodaję prefix

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

1. Które buty będą lepsze do pvp i pvm? Jadeitowe, czy Fenixa? - Fenixa.

2. Czy ten RIB wystarczy mi do 65/70 lvla? - Tak

3. Do którego lvla mogę nosić tę zbroję?;> - 61 - 70 (Jeśli będziesz miał mało obrony zmień na zbroje na 61 nie musi być +9 bo i tak za niedługo stalka)

4. Kupić żelaka +8 i zaoszczędzić 10kk, czy od razu kupić +9? - Kupić chyba że masz wielkiego farta w ulepszaniu to możesz kupić +8 ale ja radze +9

5. Okrągła Tarcza +6 wystarczy do 61lvla? (wtedy zakupię tarczę na 61+9) - Tak na pewno wystarczy

6. Starać się włożyć KD Defa+5 do zbroi? (koszt ok 35kk). Do którego lvla wtedy zbroja by posłużyła? - Wiesz ja bym tej zbroi tak nie "tuningował" bo jak będziesz miał taka tu dobrą a tu będziesz miał okazje kupić Boga +7/8 to nici choć wiem że można sobie wyjąć kd ale ja ci mówie jak ja bym zrobił

7. Co zmienić w postaci? Dobrze ją prowadzę? Prowadzisz ją dobrze masz dobre eq i jest ok

8. Warto u bodziaka wbijać Poli na P? -Raczej nie bo poli zwieksza atak a body ma wystarczająco ataku

76983.png
Opublikowano

Co do berka to bez niego bodziak traci na jego sile (prędkości). Do metków bardzo przydatny co widać na większym lvlu ;). Szarżę robiłbym na 4M-ce.

Habata itara

modoranai to ittte

Mezashita no wa

aoi aoi ano sora

Opublikowano

Czy ja wiem, czy ta postać jest taka dobra? Jak na z8games słabo :)

Piszę poprawnie po polsku!

cbe1f3897d194e22ac3eac7696ac1c74.0.gif

beza.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...