Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Admin] Keczup Krul Fojuf

KeczupAcc#89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chejka,

Nazywam się Keczup mam 18lat i chciałbym zostać Adminem forum . Na forum jestem od dawien dawna. Można powiedzieć, że mam minimalne doświadczenie na forum. Byłem moderatorem działu MapleStory jak i Metin2, kiedyś nawet miałem okazję być GlobalModeratorem, a potem równieżAdministratorem, nie wiem czy tyle starczy, mam na dzieję, że tak ! Co do działu Counter-Strike znam bardzo dobrze fizykę tej gry, jak i cs;cz, nawet grywałem trochę w cs;s. Znam praktycznie wszystkie Bugi oraz większość cheatów do cs 1.6 Wiem, które "hacki" można polecić oraz znam większość przyczyn błędów z nimi związanych. Myślę, że poradzę sobie z takim stanowiskiem jako KidModerator działu Counter-Strike, wiem, że to wielkie wyzwanie jak i wydarzenie dla mnie jednak wieżę w siebie i swoje możliwości. Chciałbym pomóc moderatorom w dziale, i odciążyć ich jak to tylko możliwe. Liczę na pozytywne i konstruktywne rozpatrzenie mojej aplikacji na Admina.

Dodatkowym mojim atótem jest byciem krulem wojuw w metku tak wienc moge durzo zdziałać, pozdrawiam.

• Dodaj nową pozycję...