Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Warto Wrócić?

Gryczuk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy warto wrócić do warrocka? Kiedyś grałam z Krzyśkiem (dyrektorem) na przerwach, ale niestety on cisnął na cheatach. Jak teraz wygląda gra, da się pograć bez dzieciaków - cheatów na roomie?

Opublikowano

OOOOOOOOOO razczej nie za bardzo . Normalnego gracza znajdziesz co 6 osobę. Ze mną możesz , ja nie gram na hackach bo to bez sensu .

TYLKO STO WYSIŁKU STO SZCZEROŚCI STO HUMORU STO

PROFESJI

CZYLI STOPRO

sto0pro.gif

Opublikowano

Niestety 70% jedzie na chamsach jak nie wiecej, znajdują sie takze unl ammo,opk,telekill naaby niewyzyte... no ale cóż, pamietam pół roku temu bez hacków byłem pr0 i miałem super staty , a teraz kupiłem sobie nawet lepsze wyposazenie i nie powodzi mi sie az tak dobrze ;(

Mogli by zrobic jakiegos wypasionego upa hackshielda i dodac jeszcze jakis inny program, zakańczając na zawsze ere hackerów w WR :)

Wrócić możesz ale cudów się nie spodziewaj :P

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

No to dostaniesz dobrą radę od wujka. Mimo iż siedzę na tym forum już od ponad dwóch lat, rzadko piszę posty etc. Stwierdziłem że gra na czitach jest bez sensu, kiedyś ich używałem dla zabawy, teraz i bez nich mam ratio 1.80 na samym cqc ;) Czasami sobie polatam na bg. W WR'a gram od bety i czitów używałem tylko na nub koncie żeby wytestować i dać jakąkolwiek opinię na forum. Teraz nie pograsz już bez czita, dziecka na roomie czy podkręta. Jeśli chcesz zobaczyć co powinien znaczyć warrock, zagraj w sobotę o 2 w nocy. 0 Laggów na europie, nic nie ścina zero czitów wszystko w porządku. Czity to tylko strata czasu, większa przyjemność jest gdy grasz czysto bez podkręta i bez lagów. Wczoraj grałem sobie właśnie po 2 w nocy chłopie gdyby taki warrock był... kurwa... boże daj nam te czasy...

To twój wybór czy chcesz wrócić, ja gram w wr'a już tylko for fun :)

Peace ;)

222pac.gif

'Nawet w ciemną noc, każdy dzień jest odpowiedni. Żeby nawet gdyby niewiadomo jak jest ciężko, trzymaj głowę w gorze...'

Tupac Amaru Shakur [*]

Opublikowano

wróc bynajmniej 1normalnego człowieka wiecej teraz to bez hackow to za bardzo nie pograsz trzeba zeby czesciej robili upatate to po nim jest kilka h bez cheatow

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Hackerzy zawszę będą więc jak masz z tego powodu nie grać to lepiej nie wracaj .

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Opublikowano

ja bym wrócił ;)

John_Cena_Signature_by_RomRomz.png

Moje dokonania :

[x]50 Posts

[x]100 Posts

[x]150 Posts

[x]200 Posts

[x]250 Posts

[x]300 Posts

[x]350 Posts

[ ]400 Posts

[ ]450 Posts

[ ]500 Posts

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...