Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zrobić Własne Pliki Serwerowe?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najbardziej mi zależy na informacjach:

Jak stworzyć plik .vhd;

Jak zmienić, dodać, usunąć różne postacie, np. kowal, koleś od Hwangów, strażnicy od skilli itp., w tym dodawanie własnych, całkiem nowych;

Dodawanie, usuwanie, tworzenie wybranych misji;

Instalacja plików serwerowych jako system ( to jest chyba możliwe, bo Virtual PC służy do wirtualizacji głównie innych systemów );

Podmienienie tekstur;

Podmienianie trójwymiarowych grafik (bawiłem się już w 3D );

Tworzenie patcherów;

Tworzenie strony rejestracyjnej (wszędzie są poradniki jak na Hamachi, a zakładam, że reje bez Hamachi to całkiem inne klocki niż XAMPP;

Wszystko co się może przydać i nadawać oryginalności ;

I oczywiście wyrozumiałość.

Żeby było jasne, dlaczego:

Z kolegą chcieliśmy stworzyć własny serwer, ja się bardziej znam w te klocki, ale kolega ma doskonałe warunki na małego serwa: 20MB/S łącze, na najbliższe święta ma dostać niezłego kompa itd... Jednak stwierdziliśmy, że wszystkie inne pliki baardzo dużo ważą, tj nawet 10GB, co na PC może nieźle spowalniać grę. Jeżeli ma to znaczenie, to serwer ma się nazywać "Vanquishers'Mt2", bez Hamachi, nie dedykowany.

Może i się znam trochę na grafice i też nie przepadam za Bieber'em, nie czuję się zobowiązany robić zaraz o nim głupią sygnaturkę.

Nie zamierzam robić swojej sygnaturki w sposób graficzny, gdyż jest to dzisiaj... mało oryginalne?

Opublikowano

1. Poszukaj o .VHD na wikipedii

2. W folderze: usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong wejdź w quest i object, potem usuń folder z id NPC, a jak nie zadziała to w navicat w: player>mob_proto usuń ID handlarza/moba/kowala;>, tak samo dodajesz.

3. Jest na forum

4. Nie da się? ( nie wiem )

5. Jest na forum

6. Chyba się da.

7. Jest

8. Jest, jak serwer jest No-Hamachi to też XAMPP bd, a jak dedyk to instalujesz php5 i apache w FTP ( ? )

9.

To jest ukryta treść, proszę

10.

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Co do 4 to nie instalujesz plikow serwerowych jako system tylko frebsd to jest sytem na ktorym instalujesz pliki na forum jest jak zainstalowac freebsd a na nim pliki

Siemanko :D !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...