Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powerleveling

Dziocha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm proszę dokładnie wytłumaczyć mi o PoweLevelingu mam 22 lv co zrobić aby szybko wbić np 48 trzeba wchodzić na roomy opk ale mieć jakieś programy do opk czy trzeba dawać coś na spację czy co ogółem proszę się rozwinąć i dokładnie krok po kroku opisać co i jak.Za konkretne odpowiedzi będą ++++lub------ jak kto woli

Opublikowano

wchodzisz do na serwer internetonal potem do romma ffa na 16gracze wpisujesz /ar kladziesz cos na spacje idziesz np na dwór wracasz i masz %%%wiecej co do opk to pobierz hacka i jak chodzi po roomach z ffa to pyta sie need opk? jak odpisz yes to az gosco da start nie klikasz ok tylko ezby samo klikło i jak juz sie zrespisz(masz juz wlaczone opk)rzucasz granata i koniec mapki bez "dopalacz"premek itp jest prawie 300expa za mapke czyli dosc duzo jak na 1min moze tropch wiecej

@edit kurde tylko końcówke napisało posta zara poprawie

@edit2 juz poprawione

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Gaazdaa i inne gwiazdki polskiego powerlevelingu jadą na Fast Plant botach.

To jest najszybsza metoda i nie psuje ratia.

OPK roomy to już trochę gorsza wersja powerlev. korzystałem swego czasu i powiem, że tylko ratia szkoda.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Wbijasz do rooma, próbujesz usadowić się po prawej stronie w ostatnich 5 miejsach i wtedy zostawiasz kompa na /ar, dedów nie łapiesz a exp leci ;)

Opublikowano

OPK roomy to już trochę gorsza wersja powerlev. korzystałem swego czasu i powiem, że tylko ratia szkoda.

a skąd brac takiego bota? :unsure:

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ze stronki ghbsys ( wpisz w google ghbsys to Ci wyskoczy, pierwsze na liscie :P )

Ale to jest vip, wiec ileś tam musisz zaplacic najpierw żeby go uzywac

Mój kochany lapek:

Intel Core i5-450m 2.4ghz || ATI Mobility Radeon HD 5730 1gb DDR3 800mhz, GPU 650mhz || 4GB ram DDR3 800mhz || Win 7 64 bit

retailzoor.jpg

Opublikowano

Ze stronki ghbsys ( wpisz w google ghbsys to Ci wyskoczy, pierwsze na liscie :P )

Ale to jest vip, wiec ileś tam musisz zaplacic najpierw żeby go uzywac

Łe za kase to juz mi sie odechcialo tego bota :P ale dzieki za info +

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Może i za kasę ale lev leci jak szalony. A pozatym można się jeszcze odkuć i zyskać na tym.

Robisz konta ustawiasz bota i expi ci cały czas. Potem sprzedajesz konto na 40+ lev z masą dinarów.

Zysk jest : )

1373662483-U83583.png

Opublikowano

w opk roomach jest przejebane poniewaz kd leci i moga cie wyjebac z roomu

ale liczylem stoperem w ile czasu trwa 9 winsow na plant rozplant tylko ze bez fp i fd

i wyszlo ze na opk szybciej wbije te 800 expa w 4 rundy niz 700 w 9 rund na prv roomie ,ale jednak to jest lepsze... w sensie prv room na 2 pc'ty

hersygna.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...