Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Problem Z Okienkiem Patchowania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

( Uwaga działa to nawet na problemy z ładowaniem! )

Witajcie, Ostatnio napotkałęm pewien problem. Otóz kiedy włączałęm grę okienko patchowania WarRocka wyglądało własnie tak:

chapter222.gif

Działo się to mniej więcej po wczesniejszym włączaniu hacków, DinarBotów itd..

Kiedy grę włączałęm poprzez to, zamoolała ona bardziej niz zwykle mi się to zdarzało, nawet ładowała się dłużej...

Otóż znalazłęm sposób aby to naprawić! Wystarczy podmienić Pliki w folderze WarRocka (tam gdzie został zainstalowany) które zajdziecie w Dziale Download i wszystko wraca do normy...

Wnioskuję że za sprawą tego mogą być hacki lub boty które czasem używam. Wydaje mi się że podmieniają one jakies Configi ale nie jestem pewien ... to na tyle :) Mam nadzieje że pomogłęm!

Dział Download:

Czyste Pliki WarRock'a

To jest ukryta treść, proszę

Przenies Mnie!

Scan:

To jest ukryta treść, proszę

Przenies Mnie!

Wynik taki ponieważ, niektóre anty-viry wykrywaja WarRock.exe jako wirusa ^^

Tut Full By me! ©Copyright Prawa Autorskie. Zakaz kopiowania na inne Fora bez mojej zgody! Have fun. MadMike

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Po co to zrobiłeś jak i tak nikt narazie nie ma tego problemu?

A moim zdaniem to zdjęcie było wykonane przed wprowadzeniem Zombie Mode. Czyli z pół roku temu a nie teraz.

Opublikowano

Zrobiłęm to dlatego że jeżeli ktos w przyszłosci miałby taki problem, to będzie miał rozwiązanie ;)

@Maniek, Thx za przeniesienie, nie tu napisałem ^^

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Refresh

32Aef.png

By Alicexcullen

Opublikowano

Hah. Też tak miałem i samo mi sie jakos naprawiło... -.-

No może i po czasie, ale jak chcesz szybko zagrać to lepiej sobie podmienić nie prawdasz? ;>

32Aef.png

By Alicexcullen

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...