Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Celestial-World Zombie

xferrarix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak jest dt to niedaleko jest teleporter i jest takie coś taka wieżyczka to wchodzisz w nią i już. :>

c45b6e9b4718487c.jpg

Daj to na co zasłużyłem:D

Opublikowano

ja właśnie też nie wiem zabardzo jak wejść na tą mapke -.0 bo gram tam od 2 godzin więc...

77b11053fa494e9eb77f418a38e6951a.0.gif

Moj Skype: sebol3232. Dzwonic! Napewno pomogę.

Jeśli pomogłem to prosze o plusik :>> Klawiatura nie zje palców :D

sygnaturaiz.jpg

Sygna By Mee

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, może nie ten temat ale chciałbym sie o coś zapytać . a mianowicie . Czy jest jakiś patch/plik itp. na zombie? ponieważ client leci mi po 30kb/s przy internecie 3mb/s.

Prosze pomóżcie:-)

Opublikowano

Witam, może nie ten temat ale chciałbym sie o coś zapytać . a mianowicie . Czy jest jakiś patch/plik itp. na zombie? ponieważ client leci mi po 30kb/s przy internecie 3mb/s.

Prosze pomóżcie:-)

Przeciążenie pewnie masz Sciągaj w nocy

niewiem czemu mi chodziły zoombie ale wrzuć do pack atlantyde + mooby z moda kamera mi pomogło ;P

Opublikowano

ale mapa jest już od 100 lvl'a, GA się zdenerował że tyle bugów jest na mapce i wzioł ja od 100 lvl'a

znajdziesz teleport u nemo jaki na rynku M! bierzesz przed ostatnią opcję i pierwsze xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...