Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Własny Priv /Na Jakim Serwie Byscie Chcieli Zagrac .!

New serwer   

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jakim serwie byscie chcieli zagrac .Tak zeby pograc dluzej i spedzic mile czas .

• NA HARD SERWIE [typu FantasticWorld2]
      10
    • NA SERWIE O SREDNIM EXPIE [typu Cavalos/elite]
      20
  2. 2. Co by mialo sie znajesc w ISie

• Wiekszosc itemkow i polepszaczy za czym by szedl wiekszy wydatek
      10
    • podstawowe Rzeczy w ISie
      20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM. :D wszystkich graczy metina . W najblizszym czasie mam zamiar zalozyc wlasnego dedyka -priva.Ktory mozliwe ze bylby oplacony odrazu na 3 miechy

Chcialbym sie spytac Was jako graczy ,na jakim serwie byscie chcieli zagrac i spedzic wiele milych spędzonych godzin.czy mialby to byc serwer Hard czy serwer o srednich ratach [np takie jak na serwie Cavalos.]Serwer posiadalby rowniez dotacje Smsowe -IS dzieki ktorem gracze mogliby polepszac swoje postacie i ekwipunki.Napewno nie bedzie to NOOB SEWER Z RATAMI 1000 . Bo jak sami wiecie nie ma radosci z gry na takim serwie .Raczej mi chodzi o seerwer pokladu fantasticworld2 -stary TheNextLand. z podobnymi ratami . Mam rozniez pytanie -Co ewentualnie mialo by sie znalesc w ISie .Np czy hwangi mialy by sie znalesc w IS i mozna by je ulepszac ze stali czy tylko ulepszac . Co do ulpeszaczy od +6 i treba bylo by je dropic ,ale byla by duza szansa na dropniecie.Dzieki dotacjom serwer by sie trzymal bardzo dlugo ,przy czym po jakims czasie odpalilbym 3ch i kupil lepsza maszyne .Prosze o to aby wypowiedzi mialy sens .Zbędne sa teksty typu "zrob serwa z ratami 1000x " itp .bo ma to bys serwer po to by sie pomeczyc i cos osiagnac.zapraszam do dyskusji

Opublikowano

no i po co zabierajno i po co zabierasz glos jak nie wiesz .ja mam pomysl i zamierzam go zrealizowac . potrzebna mi tylko opinia graczy i chec zadeklarowania sie czy by grali na nim

Opublikowano

Mysle iz wiekszosc normalnych graczy metin2 w wieku +16 zgodzi sie z moja wypowiedzia wiec tak.....

Serwer powinien miec raty 200% wszedzie w bonusach tylko 3 reka, bonusy nie zwiekszone ale tylko max aby wchodzily, okolo 50 nowych questow typu: znisz jakis tam metin zabij bossa itp...

u Handlazy zbroje na 1lvl 26 lvl i 42 lvl +9 helmy 21 +9 tarcze 21 +9 bronie 1 lvl i 30 lvl bodzie takze, zwoje bonusow ale nie 6/7:D 6/7 niech dropi z bossow i metkow 85/90

z metkow 85/90 zwiekszony drop broni 65 i zbroi 66

Ulepszacze tylko perly ktore dropia z metkow i bossow

Na start 1 lvl eq na 1 lvl +9 100k bojowiec

Mysle ze to tyle :)

Kto sie ze mna zgadza licze na + :)

Opublikowano

A ja bym stawił serwa na styl SD (sdlongju) .

Myślę , że byłoby dużo graczy oraz miła gra.

Może tylko zmniejszyc troszkę raty.

A tak to zgadzam się z MaX_Well'em.

Opublikowano

najlepszy serv to byl SDL.....i fajne by bylo gdyby powstal taki 2... :)

tesspjp.jpg

Założyłem się z kolegą że jak będe miał 1000 - to wygram piwo. Wiec Daj - a pomożesz mi wygrać piwo :)

Opublikowano

Co do posta Max_Wella . Co do rat to moglyby byc mniej wiecej 120-150x . A reszta moze byc . maxymalny lvl jaki by mozna bylo osiagnac to 127 lvl .a co Do Isu .wrzucac tam bron i zbroje jakies ? czy tylko poprzez robienie?

Opublikowano

Coś jak zzyok,du-li,sdlongju tylko że polskie

Ostatni raz na dobrym serwerze grałem w sierpniu tego roku przed rokiem szkolnym a tak to same syfiaste

s2c77Oa.png

Opublikowano

Ja tez mam zamair założyć dedyka wraz z Vitronem :)

Będzie to profesjonalny serwer ,dopięty na ostatni guzik !

Mamy zamiar zrobić go już na stałe ;)

Jeśli notacji z IS wystarczy na kolejne miesiące <3

Opublikowano

wzoruj sie na candy longju (to aktualnie chyba najlepszy serwer) i nie nawalaj jakich durnych questow typu zabij xxx razy xxx moba a jesli dasz takie misje to niech same sie nie aktywuja bo nie wszyscy chce te misje

860331433165800174608.png