Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jobimt2 Startuje

Dominxi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialbym zaprosic graczy metin2 na moj prywatny server metin2.Niestety rekrutacja GM zostala juz zakonczona.Serdecznie chce was powiadomic ze na serwerze jest juz sporo osob i chcialbym abyscie i wy na niego weszli.Wszyscy gracze staraja sie go jakos ulepszyc i dodac mu jeszcze wiecej frajdy. Serdecznie zapraszam moderatorow mojego ulubionego forum o nazwie MPCForum.Zapewniamy ze na serwie nie bedzie taka nuda jak na niekturych serwerach hamachi.Gry te m.in. to Walki PvP, zawody na zabicie jak najwiecej potworow w jak najszybszym czasie.Caly nasz Team zapewnia nagrody za udzial w grach i rowniez za pomoc i uslugi w serwerze JobiMT2.No nic no to zakoncze swoja wypowiedz i prosze o nie zamykanie tego tematu.Naprawde serwer jest udany i nie musicie sie martwic o nudy na nim i o zabawy. Wszystkich pozdrawia caly Team :

[GA]SurasBM

[GM]Mohen

[GM]NiniaEx

[GM]Paszka

Metin 2 + Minecraft + Sport = Like It

Kopsnij + ;p

Opublikowano

Zrob reklame w generatorze bo moderator Ci zamknie temat

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Opublikowano
Zapewniamy ze na serwie nie bedzie taka nuda jak na niekturych serwerach hamachi

Ale orto ;P ( i tu palec niemoze sie omsknąć)

@EDIT

nie ten dział ... Przenieście ten temat do dzialu HAMACHI

Opublikowano

Up zamiast najpierw napisac ze nie ten dzial to musial sie przyczepic orto no nie ?^^

@TOP musiales sie trroche nameczyc przy reklamie z jakies 5-10 minut ale co do serwa to handlarzy prawie wogole nie ruszyles ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...