Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie skillowac?

Snoop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo

Mam 27 lvl kngiht i skille 70/70 i 10 % do 5 mlvl. Gdzie mam skillowac?? eq moje to: c arm ./ k legs / crown shield/ w- helmet.

Znalazlem slimy na outlaw camp ale tam nie ma gdzie statnac bo slimy niszcza parcele i chdoza po garnkach, mzoe amcie na to jakis sposb albo cos bo nie wiem gdzie skillowac ;/?

Opublikowano

idź podziemiami tak jak na facc tomba tam jest tajna miejscówka ze slimami noobow tam nie ma przynajmniej ;] Niech ktoś ze znajomych ci pokarze jak tam dojść ;]

Anty Analfabeci !

Weź słownik w rękę ortografia to podstawa

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Slimy są jak się idzie od thais w górę tam jest taka dziura.

[you] Lubie Cie!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Idz na deserta tam są chyba 3 lub 4 slimy. Fajne miejsce do skillowania i mało ludzi chodzi. Tylko powinieneś mieć jakąś postać, aby ci food przynosiła...

jessicau.jpg
Opublikowano
> Gdzie skillowac?

w dupie

Warn Plx

Slimy w Venore ale jesli to jest swiat pvp to idz poszukaj po kozo po jaskiniach bo pamietam ze znalazlem miejse (zaje.... do skillowania) ze slimami bo były tylko 2 miesjca jak podejdziesz pod sciane

//Ciach

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...