Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Battlefield Bad Company 2 Czy Sam Cd-Key

Seoth

[Q] Battlefield Bad Company 2 Czy Sam CD-KEY  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. [Q] Battlefield Bad Company 2 Czy Sam CD-KEY

• Battlefeild Bad Company 2
      3
    • Sam CD KEY
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wolisz kupić gre i mieś płytką to kup BF BC2 a jak masz szybkie pobieranie to pobierz BF'a i kup cd key'a ;]... Gra waży 4gb jak znajdziesz dobrego ripa ;]

500 post ;p

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

ja Ci polecam kupić całą grę z płytką i CD-key'em

zawsze inaczej jest mieć oryginała z pudełkiem niż samego cd-key'a (przynajmniej takie jest moje odczucie) B)

Opublikowano

Jeżeli chcesz zaoszczędzić to kup samego key-a, ja że lubię mieć pełne półki różnorakich opakowań po grach to kupiłem wersje cd. Pytanie co lepiej kupić jest trochę głupie w tym przypadku bo sam powinieneś wiedzieć co zrobić, oszczędzać albo nie.

Opublikowano

Jak wolisz kupić gre i mieś płytką to kup BF BC2 a jak masz szybkie pobieranie to pobierz BF'a i kup cd key'a ;]... Gra waży 4gb jak znajdziesz dobrego ripa ;]

500 post ;p

tak ściągnie ripa 4gb bez multi xD aleź dowalił

kupuj samego CD KEYA pudełko + okładka max cie wyjdzie 3 zeta i masz jak ze sklepu ;)

10n5bpu.png

1.gif

Opublikowano

Ja podzielam zdanie Ziołko lepiej mieć pudełko z grą i książeczką. Możesz sobie zrobić ołtarzyk z tą grą i ja podziwiać składać do niej modły prosić o lvl'e i skille ! W sumie 25 zł to nie zbyt wielka różnica ;p Kilka tylko kilka puszek piwa bądz innych trunków. ^^

Ja was w ogóle nie rozumiem. Czemu narzucacie mu coś co wam bardziej odpowiada? Ołtarzyk? To on jest jakimś zapalonym maniakiem gier multiplayer, kompletnym no-life? JOUTUBE dobrze napisał, pudełko 3 zł, wydrukować okładkę i ma to sam więc nie wiem o co wam chodzi. Sam musi zdecydować co woli, czy jest kolekcjonerem czy tylko graczem... Ta ankieta jest bez sensu...

Opublikowano

dobra rozumiem Cię, ale ja wole mieć pudełko na półce i w ogóle fajniej się czuje jak mam oryginalną drogą gierkę ze sklepu, a cd-key to tylko jakiś nienamacalny kodzik... :P

Opublikowano

dobra rozumiem Cię, ale ja wole mieć pudełko na półce i w ogóle fajniej się czuje jak mam oryginalną drogą gierkę ze sklepu, a cd-key to tylko jakiś nienamacalny kodzik... :P

Ty wolisz, a on co woli? Nikt tego nie wie.

Opublikowano

właśnie dla tego napisał ten temat...

bo liczy, że inni mu polecą co lepiej wziąć, a mówienie, że sam powinien wiedzieć co dla niego lepsze jest nie na miejscu bo jak by wiedział to by nie pisał tego tematu..

Opublikowano

Powiem krótko, ankieta oraz zapytanie zawarte w tym temacie jest na poziomie 12 latka które ma problem z poprawnym myśleniem, to tak samo ja mogę zapytać się o to co lepiej kupić: worek pszenicy czy pszenice bez worka, doradźcie mi? Wszystko zależy od uwarunkowań które dana osoba posiada.

Opublikowano

Ja was w ogóle nie rozumiem. Czemu narzucacie mu coś co wam bardziej odpowiada? Ołtarzyk? To on jest jakimś zapalonym maniakiem gier multiplayer, kompletnym no-life? JOUTUBE dobrze napisał, pudełko 3 zł, wydrukować okładkę i ma to sam więc nie wiem o co wam chodzi. Sam musi zdecydować co woli, czy jest kolekcjonerem czy tylko graczem... Ta ankieta jest bez sensu...

Seoth chciał się dowiedzieć co naszym zdaniem lepiej kupić wiec ja nikomu nic nie narzucam -.- Z tym ołtarzykiem to był taki żart szkoda że nie każdy zrozumiał no ale trudno. Z drugiej strony też masz rację te pytanie jest bezsensu (świetnie trafiłeś z tą pszenicą ;d )

Opublikowano

Hmm jednak wole miec to na płycie ;) Wkoce świeta wkrotce i chcialem jako prezent .

Poprostu wachałem sie Bałem sie ze mozna prosty a nawet idiotyczny sposob stracic CD key i chciałem poznac wasje opinie jak to miec kupiony SAM CD key

30364378.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...