Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie gram wojem 11 lvl na hard i jade 5 dex 2str...

1 pytanie czy na 11 lvl oplaca sie expic na pograniczu leca tam lapisy i teraz 2pytanie po ile moge sprzedac lapis 1

3 pytanie to jak zarobic na tym lvl na itemki do pvp mam 100k ale wszyscy wiemy ze to malo...

-- POKEMMO/Fire red -Poradnik jak zdobyc Exp Share, Lapras, Eevee, i farmic coinsy w Kasynie

.
Opublikowano

Woj hard 5dex 2str? Można i tak..

1. Nie.

2. Nie drop i nie sprzedawaj - tego nikt normalny nie kupuje i nie wkuwa.

3. Po prostu exp, z czasem nadropisz gold.

Opublikowano

Dropić możesz w ruinach, tam się najbardziej opłaca szlacheckie eq tam masz i do pvp też możesz dropnąć fajne itemy, i łazić możesz na asmo i loce (sojusz światła) tylko najlepiej tam wojem 25-35 idź albo magiem 35 żeby samemu dobrze dropić ale to moja opinia. Ogólnie na asmo wejdziesz do 35 lv więc maga potrzebujesz na 35 a wojem to ja rozwałem już na 20 lvlu asmo z pomocą klera 22lv tylko że miałem sporo hp przez bony i lapisy i dobre eq. Jeśli zrobisz nową postać i dojdziesz na 18 lvl to ja już miałem 1kk magiem i wojem z samego dropu kasy i itemów, tylko nie trzymaj badziewi tylko sprzedawaj, esencje po 10 k jak sprzedasz już 100 to masz 1kk.

ANIMA LIBERA! :P

sadass.png

CAUSE I AM HIGH

JUŻ W NIC NIE GRAM I NIE ODPISUJE, ELO

:D

Opublikowano (edytowane)

StrachuPL czili zadzisz zeby zalozyc nowa postac na kase?? jaki poziom trudnosci starczy i jaka klasa najlepeiej do dropu?? gram na stronie swiatła

tylko nie trzymaj badziewi tylko sprzedawaj, esencje po 10 k jak sprzedasz już 100 to masz 1kk. a gdzie te esencjie najlpeiej dropia i na jakim lvl?

Nowe pytania

3 pytanie jak wkladac lapisy jak mam wolne miejsce w zbroi i mam lapisa do zbroi to jak go włozyc ??

4 pytanie jaka bronia grac na wojowniku ... ???

5 ile jest wart alchemiczny proszek zywiołu ziemi i do czego słuzy?

JAK KTOS JESZCE MA JAKIES PYTANIA MOZE ZADAWAC W TYM TEMACIE :D

Edytowane przez jeki20

-- POKEMMO/Fire red -Poradnik jak zdobyc Exp Share, Lapras, Eevee, i farmic coinsy w Kasynie

.
Opublikowano

StrachuPL czili zadzisz zeby zalozyc nowa postac na kase?? jaki poziom trudnosci starczy i jaka klasa najlepeiej do dropu?? gram na stronie swiatła

tylko nie trzymaj badziewi tylko sprzedawaj, esencje po 10 k jak sprzedasz już 100 to masz 1kk. a gdzie te esencjie najlpeiej dropia i na jakim lvl?

Nowe pytania

3 pytanie jak wkladac lapisy jak mam wolne miejsce w zbroi i mam lapisa do zbroi to jak go włozyc ??

4 pytanie jaka bronia grac na wojowniku ... ???

5 ile jest wart alchemiczny proszek zywiołu ziemi i do czego słuzy?

JAK KTOS JESZCE MA JAKIES PYTANIA MOZE ZADAWAC W TYM TEMACIE :D

To znaczy do zarabiania kasy możesz tą grać tyle że jak mówię ja do 18 lvl postaciami normalnie już miałem po 1kk bo więcej nie zarobisz na tym lvl. Esencje dropią z wszystkich potworków w m1 i ruinach a alchemiczny proszek nie jest nic wart ale slyszalem że potrzebny będzie do jakiejś misji więc ja je przechowuje w magazynie, srebrne proszki możesz sprzedawać chyba. Do pvp sobie zrób nową postać najlepiej ( z tego co wiem najpopularniejsza do pvp jest łucznik, ja mam każdą klasę do pvp na drugim koncie). Lepisy wkładasz w mieście u kowala, musi to być przedmiot z slotem (szlachecki, rytualny, herosa itd) i musi lapis pasować czyli jak masz w broni slot to lapis musi pasować do broni (masz napisane w co możesz wkuć lapis. Ogółem ja niektórym postaciom wbijam lapisy 1 i 2 lvl bo mało dają ale jak nie masz kasy na lepsze to lepiej mieć taki lapis niż nie mieć a przecierz zawsze możesz go wyjąźć i włożyć lepszy. Ja swojemu wojowi zakładam tarczę i miecz lub inną jednoręczną (mam bojownika), miałem podwójne miecze ale taki sam dmg jak mieczi tarcza a tarcza dodatkowo hp daje np ja mam tarczę która łącznie daje mi około 600 hp + lapisy do siły III. Włócznia jest za wolna, myślę że najlepiej tarcza + jednoręczna broń.

Jak grasz na Lajtach podaj mi nick na pw na forum to się spotkamy w grze i może na bossy połazimy albo coś tylko jak będe miał czas :).

PS. Możesz wbić wojem 25 lv albo magiem 30 i ładnie dropić w m2 na krasnoludach NICI AMPO i TRUJACE LINZY, NICI po 100k chodzą a linzy chyba po 60k a dropią w miarę często, w godzine powienieneś mieć 1kk tam. Ja się nie znam dobrze bo gram od miesiąca i mowię ci na podstawie moich doświadczeń.

ANIMA LIBERA! :P

sadass.png

CAUSE I AM HIGH

JUŻ W NIC NIE GRAM I NIE ODPISUJE, ELO

:D