Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Maurolkit 500Lvl !

Gość RoyalShark

Rekomendowane odpowiedzi

Gość RoyalShark
Opublikowano

Gracz Maurolkit z Magery zdobył 500 poziom .. Jest to już 2 Knight która posiada ten poziom ..

Co o tym sądzicie .. Czy 500 lvl staną się normalnością ..

Kiedyś wbicie 200 lvl'a to było coś a teraz ..

Według mnie CipSoft powinien się zastanowić co robi ..

Teraz bossy padają w kilkadziesiąt sekund ..

Pozostaje tylko wprowadzenie jakichś nowych bossów i wprowadzenie czegoś co spowolniło by tak szybki przyrost high lvli ..

Opublikowano

Widziałem na tibia.pl Gratulacje dla niego jak i Tomurki (największego trapera Candii)

Coraz więcej będzie 500lv, update niszczą tibie jak ten zimowy z exch ue, itp. Żeby osiągnąć taki lv naprawdę trzeba pomaniaczyć :)

Kiedyś wbicie 100lv zajmowało około rok, a teraz kwestia kilku tygodni.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak się umnie grać to się nie dziw przeżucają kase kupują bota na allegro i lecą ja tak robiłem:P kupiłem bota za 70zł a sellnełem postać za 600zł

kurw on ma już 502lvl :D

99% idiotów czyta ten opis z ręką

na myszce xD już nie zdejmuj ZA PÓŹNO ^^

Opublikowano

gratulacje dla niego, tak jak powiedzial up, ma on juz 502lvl

Tomurka jest chyba top2 -ma juz 501lvl, ale wedlug mnie maurolkit gorzej mu sie lvl wbija poniewaz candia gdzie gra tomurka jest non pvp a maurolkit gra na swiecie chyba pvp

13032777318975834031.gif

Gość RoyalShark
Opublikowano

Mówisz pvp ; d

To pomyśl ile takich 200 lvli musiałoby się spotkać żeby go rozwalić ..

Ma 7,6k życia , to trochę tych SD'ków musiałby dostać ^^.

Opublikowano

*503.

A tak naprawdę to ładnie płaci za prąd (24/h botuje)...

Ja gram od 6-10h jak mam czas wolny i płacę 700 zł to on może ~5000,7000 zł :D

Sprzeda "cc" na allegro i może z 1500 zł mniej będzie miał do zapłaty.

Yoke. Niech wbije sobie ED lub MS +400 to będzie tzw. "kozak"

EK to BOOOT... Będzie rycz jak go zbanują...

Pozdro...

• 2 tygodnie później...
Gość RoyalShark
Opublikowano

Śmiem twierdzić że na Frost Dragach a nie GS'ach ^^.

Tak samo jak Paulistinh'a bił .. ; d

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Następny no-lifer , który nic by nie osiągnął bez "bota". :)

Piszecie , że kozak jest , bo ma ten 500 levelek , tylko że każdy umie ustawić bota , co w tym trudnego?

Tymbardziej knightem , to pestka, bo w końcu miecz się nie kończy :)

Powinni zacząć banować każdego bota, bo tibie zjebią tak szybko , że w końcu upadnie i nikt nie będzie grał.

Każdy jedynie będzie botował i co to za gra? Gówno jednym słowem , dlatego nie gram na rl.

Kiedyś to trzeba było się pomęczyć z bossami , a teraz jak widzę te posty na innych forach o tibii i filmiki na yt , to taki ghazbaran pada w jakieś 20 sekund?

Jeszcze teraz jak dobrze wiem , to ue co minute można cisnąć , a frigo co 3 sekundy xD

Tymbardziej te poty dla ek'a... Ten cały 500 ek się leczy tak samo jak 130 ek z kasą ;) To tylko kwestia paru sekund i 500 się złoży tak samo jak 130 :)

System uh-ów i dawne pvp (7.6) było najlepsze , bo trzeba było mieć skilla , żeby kogoś trafić z sd ,a teraz? Wciskasz załóżmy (F4) i (F1) i cała filozofia gry w tibie. :huh:

Jak dla mnie z update na update będzie coraz gorzej , dlatego nie tracę czasu na to "gówno" , bo inaczej po tych żałosnych updatach tego nazwać "nie mogę". :)

Śmiać się chce , co oni zrobili z tibią xD

To chyba na tyle z mojej strony :)

Jak pomogłem daj + :)

Opublikowano

Następny no-lifer , który nic by nie osiągnął bez "bota". :)

Piszecie , że kozak jest , bo ma ten 500 levelek , tylko że każdy umie ustawić bota , co w tym trudnego?

Tymbardziej knightem , to pestka, bo w końcu miecz się nie kończy :)

Powinni zacząć banować każdego bota, bo tibie zjebią tak szybko , że w końcu upadnie i nikt nie będzie grał.

Każdy jedynie będzie botował i co to za gra? Gówno jednym słowem , dlatego nie gram na rl.

Kiedyś to trzeba było się pomęczyć z bossami , a teraz jak widzę te posty na innych forach o tibii i filmiki na yt , to taki ghazbaran pada w jakieś 20 sekund?

Jeszcze teraz jak dobrze wiem , to ue co minute można cisnąć , a frigo co 3 sekundy xD

Tymbardziej te poty dla ek'a... Ten cały 500 ek się leczy tak samo jak 130 ek z kasą ;) To tylko kwestia paru sekund i 500 się złoży tak samo jak 130 :)

System uh-ów i dawne pvp (7.6) było najlepsze , bo trzeba było mieć skilla , żeby kogoś trafić z sd ,a teraz? Wciskasz załóżmy (F4) i (F1) i cała filozofia gry w tibie. :huh:

Jak dla mnie z update na update będzie coraz gorzej , dlatego nie tracę czasu na to "gówno" , bo inaczej po tych żałosnych updatach tego nazwać "nie mogę". :)

Śmiać się chce , co oni zrobili z tibią xD

To chyba na tyle z mojej strony :)

Ktory masz lvl myśle ze 70 i nigdy nie miales pacca

Gazbaran w 20 sek podaj Ip

500 ek leczy sie lepiej od 130 z kasa

na 7.6 pvp nie bylo lepsze bo tylko sorcy i druidzi jezdzili po wszystkich , do pvp mieli boty i tez tylko cisneli f4 i f1

Ten update wyrownal bardziej profesje a jak nie chcesz czasu tracic na tibie to popelni samobojstwo strzalem w stope z asg

Rekrut
Opublikowano

Ktory masz lvl myśle ze 70 i nigdy nie miales pacca

Gazbaran w 20 sek podaj Ip

500 ek leczy sie lepiej od 130 z kasa

na 7.6 pvp nie bylo lepsze bo tylko sorcy i druidzi jezdzili po wszystkich , do pvp mieli boty i tez tylko cisneli f4 i f1

Ten update wyrownal bardziej profesje a jak nie chcesz czasu tracic na tibie to popelni samobojstwo strzalem w stope z asg

co Ty gadasz człowieku jak była wersja 7.6 to było zajebiście do 8.0 gdzieś a teraz? lipa i odpierdalają tarło ..

kiedyś taki druid/sorc bił z obuchów albo axe nie było różdżek nie było hp potionów takich jak teraz .. wcześniej kto miał lepszy level ten wygrywał a teraz? allegro witam wciągają cc jak ćpuny kokę i jazda bot 24/7 kiedyś bardzo rzadko co widziałem boTy a teraz? ostatnio na rooku "celesta" wbijam na raty a tam 4 boty z tym samym skryptem ŚMIECH NA SALI !

btw. co do topicu to gratki dla tego bota już 513 ;) widać że Polak i neostrada ;)

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...