Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tablet Android

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez komentarza. Ty chcesz kupować tablet za 300zł? Łeb Cię boli za przeproszeniem? Szkoda pieniędzy na takie "gufffno". Lepiej kupić samsunga galaxy bądź iPad tylko, że to trochę kosztuje :)

Opublikowano

Bez komentarza. Ty chcesz kupować tablet za 300zł? Łeb Cię boli za przeproszeniem? Szkoda pieniędzy na takie "gufffno". Lepiej kupić samsunga galaxy bądź iPad tylko, że to trochę kosztuje :)

ja tylko go chce do internetu i nic wiecej ewentualnie muzyczki troche wec nie potrzebuje za 1000zl+ tylko bardziej cos taniego, a ten niewiem wydaje mi sie ze do internetu starczy ale chce aby sie wypowiedzialy inne osoby

13032777318975834031.gif

Opublikowano

Za taką cenę czego chcieć więcej.

Funkcji widać że ma bardzo dużo.

Bateria też całkiem dużej pojemności.

Ja bym brał ;)

GG na android jest :)

Opublikowano

Wystarczy obejrzeć ten filmik

są chyba 4 części dla mnie to cudo dobrze chodzą funkcje dotykowe ale nie mają się co równać z iPad-em ale i tak bym go brał 300zł i takie funkcje nawet ciPhone nie jest taki dobry jak ten aPad

mjwpat.png

Opublikowano

na google i na rozych forach co druga osoba pisze ze gowno, muzyki wogole sie nie da sluchac, co drugi sie psuje wiec juz sam niewiem czy go wziac, bo mi tylko do gg, i internetu potrzebny i ewentualnie gg i nic wiecej

13032777318975834031.gif